Kunci Gitar Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi



Capo di fret 3

(Intro) G  Em  G D Em
       -D C Cm G..

    G        C        G
naliko awakdewe bebarengan
     G           C         G
sabendino rasane wegah kelangan
  Em             E
nanging roso tresnoku
       Am
engkau sia-siakan..
     C                      D
nyatane kowe nggolek kesempatan..

  G               C            G
loro ati ngerti kowe ning mburiku..
 G                 C           G
eling crito masa lalu ning uripmu..
  Em           E
bingung rasane atiku
      Am
kowe iseh saling rindu..
      C
karo uwong sing wis tau
      D             G
dadi alesanmu.. ngguyu..

      C         Cm
tak pasrahke wektuku
    G
kanggo slirahmu..
     C     Cm       G
saktenane atiku kanggo awakmu..
C            D    C          D
 opo kowe krungu.. jerite atiku..

(Chorus)
     G    D     Em
janjimu.. karo aku..
 C           G
iso tekan saklawase
     C         D
tapi ngene akhire..

     G      D        Em
nyatane.. koe ro liyane..
  C        G
yowes aku iso opo
  C          G
yowes aku trimo lungo
   C        G
sakjane aku ra lilo
  C            D       G
rasah bali aku wis ora sudi..

(Int.) G  Am Em..
       G  C  D..

      C         Cm
tak pasrahke wektuku
    G
kanggo slirahmu..
     C     Cm       G
saktenane atiku kanggo awakmu..
C            D    C          D
 opo kowe krungu.. jerite atiku..

(Chorus)
     G    D     Em
janjimu.. karo aku..
 C           G
iso tekan saklawase
     C         D
tapi ngene akhire..

     G      D        Em
nyatane.. koe ro liyane..
  C        G
yowes aku iso opo
  C          G
yowes aku trimo lungo
   C        G
sakjane aku ra lilo
  C            D       G
rasah bali aku wis ora sudi..

     G    D     Em
janjimu.. karo aku..
 C           G
iso tekan saklawase
     C         D
tapi ngene akhire..

     G      D        Em
nyatane.. koe ro liyane..
  C        G
yowes aku iso opo
  C          G
yowes aku trimo lungo
   C        G
sakjane aku ra lilo
  C            D       G
rasah bali aku wis ora sudi..
  C            D       G
rasah bali aku wis ora sudi..
  Am
rasah bali..
    D         C   Cm  G
aku wis ora sudi.. hooo..



Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi

(Intro) A#  Gm  A# F Gm
       -F D# D#m A#..

    A#       D#       A#
naliko awakdewe bebarengan
     A#          D#        A#
sabendino rasane wegah kelangan
  Gm             G
nanging roso tresnoku
       Cm
engkau sia-siakan..
     D#                     F
nyatane kowe nggolek kesempatan..

  A#              D#           A#
loro ati ngerti kowe ning mburiku..
 A#                D#          A#
eling crito masa lalu ning uripmu..
  Gm           G
bingung rasane atiku
      Cm
kowe iseh saling rindu..
      D#
karo uwong sing wis tau
      F             A#
dadi alesanmu.. ngguyu..

      D#        D#m
tak pasrahke wektuku
    A#
kanggo slirahmu..
     D#    D#m      A#
saktenane atiku kanggo awakmu..
D#           F    D#         F
 opo kowe krungu.. jerite atiku..

(Chorus)
     A#   F     Gm
janjimu.. karo aku..
 D#          A#
iso tekan saklawase
     D#        F
tapi ngene akhire..

     A#     F        Gm
nyatane.. koe ro liyane..
  D#       A#
yowes aku iso opo
  D#         A#
yowes aku trimo lungo
   D#       A#
sakjane aku ra lilo
  D#           F       A#
rasah bali aku wis ora sudi..

(Int.) A#  Cm Gm..
       A#  D#  F..

      D#        D#m
tak pasrahke wektuku
    A#
kanggo slirahmu..
     D#    D#m      A#
saktenane atiku kanggo awakmu..
D#           F    D#         F
 opo kowe krungu.. jerite atiku..

(Chorus)
     A#   F     Gm
janjimu.. karo aku..
 D#          A#
iso tekan saklawase
     D#        F
tapi ngene akhire..

     A#     F        Gm
nyatane.. koe ro liyane..
  D#       A#
yowes aku iso opo
  D#         A#
yowes aku trimo lungo
   D#       A#
sakjane aku ra lilo
  D#           F       A#
rasah bali aku wis ora sudi..

     A#   F     Gm
janjimu.. karo aku..
 D#          A#
iso tekan saklawase
     D#        F
tapi ngene akhire..

     A#     F        Gm
nyatane.. koe ro liyane..
  D#       A#
yowes aku iso opo
  D#         A#
yowes aku trimo lungo
   D#       A#
sakjane aku ra lilo
  D#           F       A#
rasah bali aku wis ora sudi..
  D#           F       A#
rasah bali aku wis ora sudi..
  Cm
rasah bali..
    F         D#  D#m A#
aku wis ora sudi.. hooo..
Lihat Semua Chord Overall
Posted on : by
Related Chords: