Kunci Gitar Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan



Ciptaan : Fajar Combo

Capo di fret 4

(Intro) C Em F Fm

C                Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F            G           C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C               Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F           G
aku mbagi tresno karo..
       C
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em                Am
sliramu sing tansah tak sayang
         F
tak jogo nganti selawase
         Em        Am
bungah susah bebarengan..
        F          Dm         G    F G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

(Chorus)
       C                G
urip sesandingan karo kowe..
      Am                     Em
kebahagyan sing wis tak rasakke..
        F                 C
percoyo marang kasetyanku iki
         Dm           G
sineksen langit lan bumi..
       C                   G
rino wengi aku tansah ndedungo..
        Am              Em
kalis soko sakehing panggodho
        F                 C
atut runtut tansah reruntungan
        Dm           G
amergo sliramu katresnanku
     (C)
kang pungkasan..

(Int.) C Em F..
       C Em F Fm
       C Em Am  F  Fm  Fm G

C                Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F            G           C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C               Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F           G
aku mbagi tresno karo..
       C
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em                Am
sliramu sing tansah tak sayang
         F
tak jogo nganti selawase
         Em        Am
bungah susah bebarengan..
        F          Dm         G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..
     F  G
hooo ho..

(Chorus)
       C                G
urip sesandingan karo kowe..
      Am                     Em
kebahagyan sing wis tak rasakke..
        F                 C
percoyo marang kasetyanku iki
         Dm           G
sineksen langit lan bumi..
       C                   G
rino wengi aku tansah ndedungo..
        Am              Em
kalis soko sakehing panggodho
        F                 C
atut runtut tansah reruntungan
        Dm           G
amergo sliramu katresnanku
        (C)
kang pungkasan..

(Int.) C Em F..
       C Em F Fm
       C Em Am  F  Fm  Fm G

C                Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F            G           C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C               Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F           G
aku mbagi tresno karo..
       C
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em                Am
sliramu sing tansah tak sayang
         F
tak jogo nganti selawase
         Em        Am
bungah susah bebarengan..
        F          Dm         G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..
     F  G
hooo ho..

(Chorus)
       C                G
urip sesandingan karo kowe..
      Am                     Em
kebahagyan sing wis tak rasakke..
        F                 C
percoyo marang kasetyanku iki
         Dm           G
sineksen langit lan bumi..
       C                   G
rino wengi aku tansah ndedungo..
        Am              Em
kalis soko sakehing panggodho
        F                 C
atut runtut tansah reruntungan
        Dm           G
amergo sliramu katresnanku
        (C)
kang pungkasan..

(Outro) C Em F  Fm  C



Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan

(Intro) E G#m A Am

E                G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A            B           E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E               G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A           B
aku mbagi tresno karo..
       E
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m               C#m
sliramu sing tansah tak sayang
         A
tak jogo nganti selawase
         G#m       C#m
bungah susah bebarengan..
        A          F#m        B    A B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

(Chorus)
       E                B
urip sesandingan karo kowe..
      C#m                    G#m
kebahagyan sing wis tak rasakke..
        A                 E
percoyo marang kasetyanku iki
         F#m          B
sineksen langit lan bumi..
       E                   B
rino wengi aku tansah ndedungo..
        C#m             G#m
kalis soko sakehing panggodho
        A                 E
atut runtut tansah reruntungan
        F#m          B
amergo sliramu katresnanku
     (E)
kang pungkasan..

(Int.) E G#m A..
       E G#m A Am
       E G#m C#m  A  Am  Am B

E                G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A            B           E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E               G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A           B
aku mbagi tresno karo..
       E
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m               C#m
sliramu sing tansah tak sayang
         A
tak jogo nganti selawase
         G#m       C#m
bungah susah bebarengan..
        A          F#m        B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..
     A  B
hooo ho..

(Chorus)
       E                B
urip sesandingan karo kowe..
      C#m                    G#m
kebahagyan sing wis tak rasakke..
        A                 E
percoyo marang kasetyanku iki
         F#m          B
sineksen langit lan bumi..
       E                   B
rino wengi aku tansah ndedungo..
        C#m             G#m
kalis soko sakehing panggodho
        A                 E
atut runtut tansah reruntungan
        F#m          B
amergo sliramu katresnanku
        (E)
kang pungkasan..

(Int.) E G#m A..
       E G#m A Am
       E G#m C#m  A  Am  Am B

E                G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A            B           E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E               G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A           B
aku mbagi tresno karo..
       E
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m               C#m
sliramu sing tansah tak sayang
         A
tak jogo nganti selawase
         G#m       C#m
bungah susah bebarengan..
        A          F#m        B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..
     A  B
hooo ho..

(Chorus)
       E                B
urip sesandingan karo kowe..
      C#m                    G#m
kebahagyan sing wis tak rasakke..
        A                 E
percoyo marang kasetyanku iki
         F#m          B
sineksen langit lan bumi..
       E                   B
rino wengi aku tansah ndedungo..
        C#m             G#m
kalis soko sakehing panggodho
        A                 E
atut runtut tansah reruntungan
        F#m          B
amergo sliramu katresnanku
        (E)
kang pungkasan..

(Outro) E G#m A  Am  E
Lihat Semua Chord Dhyta Adinda
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.