Kunci Gitar Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton)


AutoScroll  

Capo di fret 4

(Intro) F G C Am Dm G C..

C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   F           C
Nyeritakke tresno..
       Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..

C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    F          C
Yen pancen dalane..
    Dm       G          C  G
Uripku iki kudu koyo ngene..

C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   F           C
Nyeritakke tresno..
       Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..

C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    F        C
Yen pancen dalane..
    Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..

    Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
            F
Nanging tresnoku ro kowe
     G
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           F
Ora bakal ilang..
      G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      G          C
Atiku dinggo liyane..
        F
Mergo kowe..
       G              Am
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       G            C
Mung kependem ning ati..

(Interlude) F G Am Em Dm G C
            F G Am Em Dm G C

C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   F           C
Nyeritakke tresno..
       Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..

C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    F        C
Yen pancen dalane..
    Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..

    Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
            F
Nanging tresnoku ro kowe
     G
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           F
Ora bakal ilang..
      G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      G          C
Atiku dinggo liyane..
        F
Mergo kowe..
       G              Am
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       G            C
Mung kependem ning ati..

           F
Ora bakal ilang..
      G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
          Dm
Wis tak tutup..
      G          C
Atiku dinggo liyane..
        F
Mergo kowe..
       G              Am
Sing paling tak tresnani..
                 Dm
Senadyan tresno iki..
       G            C
Mung kependem ning ati..

                 Dm  G
Senadyan tresno iki..
                    C
Mung kependem ning ati..



Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton)

(Intro) A B E C#m F#m B E..

E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..

E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    A          E
Yen pancen dalane..
    F#m      B          E  B
Uripku iki kudu koyo ngene..

E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..

E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    A        E
Yen pancen dalane..
    F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..

    C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
            A
Nanging tresnoku ro kowe
     B
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           A
Ora bakal ilang..
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
          F#m
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani..
                 F#m
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

(Interlude) A B C#m G#m F#m B E
            A B C#m G#m F#m B E

E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   A           E
Nyeritakke tresno..
       F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..

E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    A        E
Yen pancen dalane..
    F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..

    C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
            A
Nanging tresnoku ro kowe
     B
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           A
Ora bakal ilang..
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
          F#m
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani..
                 F#m
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

           A
Ora bakal ilang..
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
          F#m
Wis tak tutup..
      B          E
Atiku dinggo liyane..
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani..
                 F#m
Senadyan tresno iki..
       B            E
Mung kependem ning ati..

                 F#m B
Senadyan tresno iki..
                    E
Mung kependem ning ati..
Lihat semua chord GuyonWaton Nella Kharisma
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: