Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Ghibah



(Intro) E..

E
 hey nomnoman
     F            E              F E
sing senengane ghibah, sadarlah..

E
cangkemu kui pancen rakena digugu
  F                     G   F
ngracun kancaku karo omonganmu
E
sebar sebar aibku sak penak congormu
F                 G  F
iki uripku apa urusanmu

E
 kangge njenengan
                F
sing senenge ghibah.. tulunglah..
F
 lambene ken sekolah nggeh..
E               F  E
nggeh.. uaseek..

E
pas nongkrong karo nyong ghibahi kancamu
F                        G F
pas karo kancamu ghibahi aku
E
aib kancamu nggo bahan leluconanmu
F                           G    F
kabeh tingkahmu pancen kaya as***syik

(Chorus)
E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F
cepetan di ruqiyah

E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F          E
cepetan di ruqiyah lah

(Int.) F Dm E  F Dm E
       F Dm E  F Dm E  -F E  -F E...

E
cangkemu kui pancen rakena digugu
  F                     G   F
ngracun kancaku karo omonganmu
E
sebar sebar aibku sak penak congormu
F                 G  F
iki uripku apa urusanmu

E
 kangge njenengan
                F
sing senenge ghibah.. tulunglah..
F
 lambene ken sekolah nggeh..
E               F  E
nggeh.. uaseek..

E
pas nongkrong karo nyong ghibahi kancamu
F                        G F
pas karo kancamu ghibahi aku
E
aib kancamu nggo bahan leluconanmu
F                           G    F
kabeh tingkahmu pancen kaya as***syik

(Chorus)
E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F
cepetan di ruqiyah

E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F          E
cepetan di ruqiyah lah

(Int.) F Dm E  F Dm E
       F Dm E  F Dm E  -F E  -F E

(Chorus)
E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F
cepetan di ruqiyah

E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F
cepetan di ruqiyah

E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F
cepetan di ruqiyah

E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F
cepetan di ruqiyah

E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F
cepetan di ruqiyah

E
rajin ngibadah saben wayah
          F           E
seneng ghibah yo percumah
                   E
lambe turah gawe susah
        F          E
cepetan di ruqiyah lah



Kuli Hoa Hoe - Ghibah

(Intro) D..

D
 hey nomnoman
     D#           D              D# D
sing senengane ghibah, sadarlah..

D
cangkemu kui pancen rakena digugu
  D#                    F   D#
ngracun kancaku karo omonganmu
D
sebar sebar aibku sak penak congormu
D#                F  D#
iki uripku apa urusanmu

D
 kangge njenengan
                D#
sing senenge ghibah.. tulunglah..
D#
 lambene ken sekolah nggeh..
D               D#  D
nggeh.. uaseek..

D
pas nongkrong karo nyong ghibahi kancamu
D#                       F D#
pas karo kancamu ghibahi aku
D
aib kancamu nggo bahan leluconanmu
D#                          F    D#
kabeh tingkahmu pancen kaya as***syik

(Chorus)
D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#
cepetan di ruqiyah

D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#         D
cepetan di ruqiyah lah

(Int.) D# Cm D  D# Cm D
       D# Cm D  D# Cm D  -D# D  -D# D...

D
cangkemu kui pancen rakena digugu
  D#                    F   D#
ngracun kancaku karo omonganmu
D
sebar sebar aibku sak penak congormu
D#                F  D#
iki uripku apa urusanmu

D
 kangge njenengan
                D#
sing senenge ghibah.. tulunglah..
D#
 lambene ken sekolah nggeh..
D               D#  D
nggeh.. uaseek..

D
pas nongkrong karo nyong ghibahi kancamu
D#                       F D#
pas karo kancamu ghibahi aku
D
aib kancamu nggo bahan leluconanmu
D#                          F    D#
kabeh tingkahmu pancen kaya as***syik

(Chorus)
D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#
cepetan di ruqiyah

D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#         D
cepetan di ruqiyah lah

(Int.) D# Cm D  D# Cm D
       D# Cm D  D# Cm D  -D# D  -D# D

(Chorus)
D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#
cepetan di ruqiyah

D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#
cepetan di ruqiyah

D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#
cepetan di ruqiyah

D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#
cepetan di ruqiyah

D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#
cepetan di ruqiyah

D
rajin ngibadah saben wayah
          D#          D
seneng ghibah yo percumah
                   D
lambe turah gawe susah
        D#         D
cepetan di ruqiyah lah

Lihat Semua Chord Kuli Hoa Hoe
Posted on : by
Related Chords: