Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Pengangguran



(Intro) Am  Dm  G  C E

Am
 masih bersama
Dm
kuli kuli pabrik ter hoa hoe
G                        C       E
 bersama mas heppy, aldi, nurfah..

       Am               Dm
pancen jaman saiki ra bisa dipungkiri
       G                E
arep nggolek rejeki angele setengah mati
     Am                  Dm
ngelamar sana sini harus pakai referensi
      G
bayar administrasi
 E               Am  E
edan.. mahal sekali..

    Am                  Dm
rasane sedih tenan menjadi pengangguran
     G                      E
urip nang perantauan nyekel duit pas-pasan
       Am
mung cukup kanggo mangan
      Dm
karo mbayar kos-kosan
       G
ndas mumet ra karuan
 E                Am           E
edan.. nelangsa tenan.. (hoa hoe)

(Chorus)
        F              G
koyo ngene rasane dadi pengangguran
   C               Am
ngalor ngidul ora ono tujuan
    Dm              G
nggolet gawean.. ngelamar kudu 
        C    E
nganggo cuan..

      F                  G
ora kuat pengin balik kampung halaman
  C                Am
tapi mbokan dadi bahan omongan
     Dm            G             C     E
mbok dadi beban terpaksa kudu bertahan..

(Int.) Am  Dm  G  C E..
       Am Dm G E..

       Am               Dm
pancen jaman saiki ra bisa dipungkiri
       G                E
arep nggolek rejeki angele setengah mati
     Am                  Dm
ngelamar sana sini harus pakai referensi
      G
bayar administrasi
 E               Am  E
edan.. mahal sekali..

    Am                  Dm
rasane sedih tenan menjadi pengangguran
     G                      E
urip nang perantauan nyekel duit pas-pasan
       Am
mung cukup kanggo mangan
      Dm
karo mbayar kos-kosan
       G
ndas mumet ra karuan
 E                Am           E
edan.. nelangsa tenan.. (hoa hoe)

(Chorus)
        F              G
koyo ngene rasane dadi pengangguran
   C               Am
ngalor ngidul ora ono tujuan
    Dm              G
nggolet gawean.. ngelamar kudu
        C    E
nganggo cuan..

      F                  G
ora kuat pengin balik kampung halaman
  C                Am
tapi mbokan dadi bahan omongan
     Dm            G             C     E
mbok dadi beban terpaksa kudu bertahan..

        F              G
koyo ngene rasane dadi pengangguran
   C               Am
ngalor ngidul ora ono tujuan
    Dm              G
nggolet gawean.. ngelamar kudu 
        C    E
nganggo cuan..

      F                  G
ora kuat pengin balik kampung halaman
  C                Am
tapi mbokan dadi bahan omongan
     Dm            G             C     E
mbok dadi beban terpaksa kudu bertahan..

       Am               Dm
pancen jaman saiki ra bisa dipungkiri
       G                E
arep nggolek rejeki angele setengah mati
     Am                  Dm
ngelamar sana sini harus pakai referensi
      G
bayar administrasi
 E               Am          E   Am
edan.. mahal sekali.. (hoa hoe.. serr)
Lihat Semua :

Chord Kuli Hoa Hoe - Pengangguran

Chord Kunci Gitar lainnya: