Kunci Gitar Happy Asmara - Embuh



Capo di fret 2

G     D    C     D
huu..uu... huu..uu..
G     D    C     D
huu..uu... huu..uu..

      G        D
saben ketemu kowe
     G           D
rak iso tak critake
    Em   D    C
rasane.. em..buh..
-Bm   Am
 arep ngomong rak metu
     F
ilat dadakan kaku
      D
tak pikir jeru
                 G D C D
nganti rak iso turu..

      G         D
saben cedak awakmu
      G             D
mung iso ngguya ngguyu
    Em        C
rasane.. em..buh..
-Bm   Am
 arep nembung rak wani
         F
mung tak pendem ning ati
      D
yen wayah wengi
                  G  D
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
    G              -Bm
wes pirang-pirang taun..
     C            Bm
mung tak pendem roso iki
    Am         D
wes nganti ora ketung
     G          D
nggonku arep ngucapake
  G              Dm
nanging nganti seprene
  C         Cm
durung dadi gawe
 G            D         G    D C D
arep ngomong aku tresno kowe..

      G        D
saben ketemu kowe
     G           D
rak iso tak critake
    Em        C
rasane.. em..buh..
-Bm   Am
 arep ngomong rak metu
     F
ilat dadakan kaku
      D
tak pikir jeru
                 G D C D
nganti rak iso turu..

      G         D
saben cedak awakmu
      G             D
mung iso ngguya ngguyu
    Em        A   F#m  D
rasane.. em..buh..

A#m  Bm
arep nembung rak wani
         G
mung tak pendem ning ati
      E
yen wayah wengi
                  A  E
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
    A             C#m
wes pirang-pirang taun
     D            C#m
mung tak pendem roso iki
    Bm         E
wes nganti ora ketung
     A          E
nggonku arep ngucapake
  A              Em
nanging nganti seprene
  D         Dm
durung dadi gawe
 A            E         A    E
arep ngomong aku tresno kowe..

    A             C#m
wes pirang-pirang taun
     D            C#m
mung tak pendem roso iki
    Bm         E
wes nganti ora ketung
     A          E
nggonku arep ngucapake
  A              C#m
nanging nganti seprene
  D         Dm
durung dadi gawe
 A            E         A    F#m
arep ngomong aku tresno kowe..
 Bm           E         C#m  F#m
arep ngomong aku tresno kowe..
 Bm           E         A
arep ngomong aku tresno kowe..



Happy Asmara - Embuh

A     E    D     E
huu..uu... huu..uu..
A     E    D     E
huu..uu... huu..uu..

      A        E
saben ketemu kowe
     A           E
rak iso tak critake
    F#m  E    D
rasane.. em..buh..
-C#m  Bm
 arep ngomong rak metu
     G
ilat dadakan kaku
      E
tak pikir jeru
                 A E D E
nganti rak iso turu..

      A         E
saben cedak awakmu
      A             E
mung iso ngguya ngguyu
    F#m       D
rasane.. em..buh..
-C#m  Bm
 arep nembung rak wani
         G
mung tak pendem ning ati
      E
yen wayah wengi
                  A  E
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
    A              -C#m
wes pirang-pirang taun..
     D            C#m
mung tak pendem roso iki
    Bm         E
wes nganti ora ketung
     A          E
nggonku arep ngucapake
  A              Em
nanging nganti seprene
  D         Dm
durung dadi gawe
 A            E         A    E D E
arep ngomong aku tresno kowe..

      A        E
saben ketemu kowe
     A           E
rak iso tak critake
    F#m       D
rasane.. em..buh..
-C#m  Bm
 arep ngomong rak metu
     G
ilat dadakan kaku
      E
tak pikir jeru
                 A E D E
nganti rak iso turu..

      A         E
saben cedak awakmu
      A             E
mung iso ngguya ngguyu
    F#m       B   G#m  E
rasane.. em..buh..

Cm   C#m
arep nembung rak wani
         A
mung tak pendem ning ati
      F#
yen wayah wengi
                  B  F#
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
    B             D#m
wes pirang-pirang taun
     E            D#m
mung tak pendem roso iki
    C#m        F#
wes nganti ora ketung
     B          F#
nggonku arep ngucapake
  B              F#m
nanging nganti seprene
  E         Em
durung dadi gawe
 B            F#        B    F#
arep ngomong aku tresno kowe..

    B             D#m
wes pirang-pirang taun
     E            D#m
mung tak pendem roso iki
    C#m        F#
wes nganti ora ketung
     B          F#
nggonku arep ngucapake
  B              D#m
nanging nganti seprene
  E         Em
durung dadi gawe
 B            F#        B    G#m
arep ngomong aku tresno kowe..
 C#m          F#        D#m  G#m
arep ngomong aku tresno kowe..
 C#m          F#        B
arep ngomong aku tresno kowe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: