Kunci Gitar James AP - Kebacut



(Intro) C G Am Em
        F C Dm G..

       C         G
mbulan kae ra berubah
      Am          Em
terus nyinari bumine..
       F        C
persis koyo aku iki
      Dm          G
tetep sabar ngenteni..

        C           G
lintang yo ra gelem kalah
       Am           Em
ngedip ngedipno motone..
      F        C
sampe lali rasane loro
       Dm          G       C  -G/B
mbiyen kowe mblenjani.. janji..

    Am       Em
gedene roso iki..
     F          C
ra tau mbok regani..
     Am      Em
dowo setiaku iki..
     F            G
wis mbok anggep mati..

(Chorus)
    C               G
kebacute kok mbok lakoni
Am       Em
 lalekno janji..
F       C           G
 lorone ning njero ati..
    C               G
tresnoku iki mbok catoni
Am       Em
 ra mari mari..
F        C       G
 kurang opo aku iki..
F        C       G
 kurang opo aku iki..

(Int.) C G Am Em
       F C G..

       C         G
mbulan kae ra berubah
      Am          Em
terus nyinari bumine..
       F        C
persis koyo aku iki
      Dm          G
tetep sabar ngenteni..

        C           G
lintang yo ra gelem kalah
       Am           Em
ngedip ngedipno motone..
      F        C
sampe lali rasane loro
       Dm          G       C  -G/B
mbiyen kowe mblenjani.. janji..

    Am       Em
gedene roso iki..
     F          C
ra tau mbok regani..
     Am      Em
dowo setiaku iki..
     F            G
wis mbok anggep mati..

(Chorus)
    C               G
kebacute kok mbok lakoni
Am       Em
 lalekno janji..
F       C           G
 lorone ning njero ati..
    C               G
tresnoku iki mbok catoni
Am       Em
 ra mari mari..
F        C       G
 kurang opo aku iki..

    C               G
kebacute kok mbok lakoni
Am       Em
 lalekno janji..
F       C           G
 lorone ning njero ati..
    C               G
tresnoku iki mbok catoni
Am       Em
 ra mari mari..
F        C       G
 kurang opo aku iki..
F        C       G
 kurang opo aku iki..
    F            C       G   C
oo ooh.. kurang opo aku iki..



James AP - Kebacut

(Intro) B F# G#m D#m
        E B C#m F#..

       B         F#
mbulan kae ra berubah
      G#m         D#m
terus nyinari bumine..
       E        B
persis koyo aku iki
      C#m         F#
tetep sabar ngenteni..

        B           F#
lintang yo ra gelem kalah
       G#m          D#m
ngedip ngedipno motone..
      E        B
sampe lali rasane loro
       C#m         F#      B  -F#/A#
mbiyen kowe mblenjani.. janji..

    G#m      D#m
gedene roso iki..
     E          B
ra tau mbok regani..
     G#m     D#m
dowo setiaku iki..
     E            F#
wis mbok anggep mati..

(Chorus)
    B               F#
kebacute kok mbok lakoni
G#m      D#m
 lalekno janji..
E       B           F#
 lorone ning njero ati..
    B               F#
tresnoku iki mbok catoni
G#m      D#m
 ra mari mari..
E        B       F#
 kurang opo aku iki..
E        B       F#
 kurang opo aku iki..

(Int.) B F# G#m D#m
       E B F#..

       B         F#
mbulan kae ra berubah
      G#m         D#m
terus nyinari bumine..
       E        B
persis koyo aku iki
      C#m         F#
tetep sabar ngenteni..

        B           F#
lintang yo ra gelem kalah
       G#m          D#m
ngedip ngedipno motone..
      E        B
sampe lali rasane loro
       C#m         F#      B  -F#/A#
mbiyen kowe mblenjani.. janji..

    G#m      D#m
gedene roso iki..
     E          B
ra tau mbok regani..
     G#m     D#m
dowo setiaku iki..
     E            F#
wis mbok anggep mati..

(Chorus)
    B               F#
kebacute kok mbok lakoni
G#m      D#m
 lalekno janji..
E       B           F#
 lorone ning njero ati..
    B               F#
tresnoku iki mbok catoni
G#m      D#m
 ra mari mari..
E        B       F#
 kurang opo aku iki..

    B               F#
kebacute kok mbok lakoni
G#m      D#m
 lalekno janji..
E       B           F#
 lorone ning njero ati..
    B               F#
tresnoku iki mbok catoni
G#m      D#m
 ra mari mari..
E        B       F#
 kurang opo aku iki..
E        B       F#
 kurang opo aku iki..
    E            B       F#  B
oo ooh.. kurang opo aku iki..
Lihat Semua Chord James AP
Posted on : by
Related Chords: