Kunci Gitar James AP - Ilingo Bengen



Capo di fret 1

(Intro) Em C Am Em
        Em C D Am

Em               C
ono hang.. takon nong isun..
 D                   G      D
apuwo kok sing tau bareng maning..
Em               C
ono hang.. wadul nong isun..
 D                  Am
apuwo kok sing semanding..

Em               C
ono tah.. wong koyo isun
     D                 G    D
hang kuat ngadepi riko bengene
Em           C
saiki.. riko wis arung
  D             Am
lali ambi kawitane..

(Chorus)
      C         D
eling jaman semono
     Em
riko lan isun podo
         C        D
ngomong nduwe angenan
        G              Em
sak panggung gandengan tangan
     C           D
dino dino hang perih
    Em
di adepi bebarengan
    C              Bm
angenan wis ring tangan
    Em
hubungan dadi korban..

(Int.) Em D C G
       Em C D
       Dm Am  Em
       C  D

🎸 Sampai sini pindah Caponya ke fret 2
(Chorus)
      C         D
eling jaman semono
     Em
riko lan isun podo
         C        D
ngomong nduwe angenan
        G              Em
sak panggung gandengan tangan
     C           D
dino dino hang perih
    Em
di adepi bebarengan
    C              Bm
angenan wis ring tangan
    Em
hubungan dadi korban..

      C         D
eling jaman semono
     Em
riko lan isun podo
         C        D
ngomong nduwe angenan
        G              Em
sak panggung gandengan tangan
     C           D
dino dino hang perih
    Em
di adepi bebarengan
    C              Bm
angenan wis ring tangan
    Em
hubungan dadi korban..

(Outro) C D Em
        C D Em



James AP - Ilingo Bengen

(Intro) Fm C# A#m Fm
        Fm C# D# A#m

Fm               C#
ono hang.. takon nong isun..
 D#                  G#     D#
apuwo kok sing tau bareng maning..
Fm               C#
ono hang.. wadul nong isun..
 D#                 A#m
apuwo kok sing semanding..

Fm               C#
ono tah.. wong koyo isun
     D#                G#   D#
hang kuat ngadepi riko bengene
Fm           C#
saiki.. riko wis arung
   D#           A#m
lali ambi kawitane..

(Chorus)
      C#        D#
eling jaman semono
     Fm
riko lan isun podo
         C#       D#
ngomong nduwe angenan
        G#             Fm
sak panggung gandengan tangan
     C#          D#
dino dino hang perih
    Fm
di adepi bebarengan
    C#             Cm
angenan wis ring tangan
    Fm
hubungan dadi korban..

(Int.) Fm D# C# G#
       Fm C# D#
       D#m A#m  Fm
       C#  D#

(Chorus) (Overtone)
      D         E
eling jaman semono
     F#m
riko lan isun podo
         D        E
ngomong nduwe angenan
        A              F#m
sak panggung gandengan tangan
     D           E
dino dino hang perih
    F#m
di adepi bebarengan
    D              C#m
angenan wis ring tangan
    F#m
hubungan dadi korban..

      D         E
eling jaman semono
     F#m
riko lan isun podo
         D        E
ngomong nduwe angenan
        A              F#m
sak panggung gandengan tangan
     D           E
dino dino hang perih
    F#m
di adepi bebarengan
    D              C#m
angenan wis ring tangan
    F#m
hubungan dadi korban..

(Outro) D E F#m
        D E F#m
Lihat Semua Chord James AP
Posted on : by
Related Chords: