Kunci Gitar James AP feat. Happy Asmara - Tepung Kanji 2 Chord



(Intro) Am Em F C -G/B
        Am Em F  G..

  C             G/B
jujur.. ati iki abot..
            Am
ninggalke kowe..
                       Em
sing wis tak kancani semene suwene..
      F                   C  Am
aku dijodohke.. karo wong tuoku..
         Dm          G        C
sing ora tak kenal.. dudu pilihanku..

      C            G/B
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

(Chorus)
-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
       F         C
kanggo aku lan kowe..
-G/B Am           Em
 ra iso genggeman tangan..
      F        C
mergo bedo kahanan..

-G/B   Am          Em
snajan wis koyo ngene..
     F            C
ra lali ku ning kowe..
       F
koyo tepung kanji
      G          C
yen jodo bakal bali..

(Int.) Am  Em  F G C..

      C            G/B
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

(Chorus)
-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
       F         C
kanggo aku lan kowe..
-G/B Am           Em
 ra iso genggeman tangan..
      F        C
mergo bedo kahanan..

-G/B   Am          Em
snajan wis koyo ngene..
     F            C
ra lali ku ning kowe..
       F
koyo tepung kanji
      G          C
yen jodo bakal bali..

-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
       F         C
kanggo aku lan kowe..
-G/B Am           Em
 ra iso genggeman tangan..
      F        C
mergo bedo kahanan..

-G/B   Am          Em
snajan wis koyo ngene..
     F            C
ra lali ku ning kowe..
       F
koyo tepung kanji
      G          C
yen jodo bakal bali..
       F
koyo tepung kanji
      G          C
yen jodo bakal bali..



James AP feat. Happy Asmara - Tepung Kanji 2

(Intro) Fm Cm C# G# -D#/G
        Fm Cm C#  D#..

  G#            D#/G
jujur.. ati iki abot..
            Fm
ninggalke kowe..
                       Cm
sing wis tak kancani semene suwene..
      C#                  G# Fm
aku dijodohke.. karo wong tuoku..
         A#m         D#       G#
sing ora tak kenal.. dudu pilihanku..

      G#           D#/G
ra pernah.. aku mbayangno..
    Fm                   Cm
aku bakal adoh karo sliramu..
        C#              G#
pandongaku.. marang awakmu..
  Fm           A#m
mugo nemu sing luwih..
      D#       G#
becik seko awakku..

(Chorus)
-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
       C#        G#
kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm           Cm
 ra  iso genggeman tangan..
      C#       G#
mergo bedo kahanan..

-D#/G  Fm          Cm
snajan wis koyo ngene..
     C#           G#
ra lali ku ning kowe..
       C#
koyo tepung kanji
      D#         G#
yen jodo bakal bali..

(Int.) Fm  Cm  C# D# G#..

      G#           D#/G
ra pernah.. aku mbayangno..
    Fm                   Cm
aku bakal adoh karo sliramu..
        C#              G#
pandongaku.. marang awakmu..
  Fm           A#m
mugo nemu sing luwih..
      D#       G#
becik seko awakku..

(Chorus)
-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
       C#        G#
kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm           Cm
 ra  iso genggeman tangan..
      C#       G#
mergo bedo kahanan..

-D#/G  Fm          Cm
snajan wis koyo ngene..
     C#           G#
ra lali ku ning kowe..
       C#
koyo tepung kanji
      D#         G#
yen jodo bakal bali..

-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
       C#        G#
kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm           Cm
 ra  iso genggeman tangan..
      C#       G#
mergo bedo kahanan..

-D#/G  Fm          Cm
snajan wis koyo ngene..
     C#           G#
ra lali ku ning kowe..
       C#
koyo tepung kanji
      D#         G#
yen jodo bakal bali..
       C#
koyo tepung kanji
      D#         G#
yen jodo bakal bali..

Chord James AP feat. Happy Asmara - Tepung Kanji 2

Lihat Semua :