James AP feat Vistavani - Urip Hang Liyo Chord Mudah

(Intro) Am F C G (4x)

Am        F
sepurane isun hang sing
     C         G
biso ngelalekkeno..
    Am                 F           C
kenangan hang riko lan isun gawe mageh..
        G
sing sirno..

G   A        Bm            G
hu..u.. lalekno hang pungkasan..
     D         A
urip iki wis liyan..
            Bm
sing bakal isun lan riko
  G              D          A     F
biso urip bareng lan sesandingan..

(Chorus)
-G       F      G
 buduhe isun.. iki
           Am
hang mageh sing biso lilo..
             F       G
sun roso wis sing.. ono
           Am
welas hang koyo riko..

          F    G
ojo di paksakkeno..
           Am
mergo isun sing nduwe kuoso..
       F       G
mugo mageh.. biso
              Am
bareng noring urip hang liyo..

(Int.) F -G Am -G
            ha..
       F -G Am -G
            hu..
       F Em Am -G
       F E  Am..

Am        F
sepurane isun hang sing
     C         G
biso ngelalekkeno..
    Am                 F           C
kenangan hang riko lan isun gawe mageh..
        G
sing sirno..

G   A        Bm            G
hu..u.. lalekno hang pungkasan..
     D         A
urip iki wis liyan..
            Bm
sing bakal isun lan riko
  G              D          A
biso urip bareng lan sesandingan..

(Chorus)
-G       F      G
 buduhe isun.. iki
           Am
hang mageh sing biso lilo..
             F       G
sun roso wis sing.. ono
           Am
welas hang koyo riko..

-G         F    G
 ojo di paksakkeno..
           Am
mergo isun sing nduwe kuoso..
-G      F       G
 mugo mageh.. biso
              Am
bareng noring urip hang liyo..

        F    G
buduhe isun iki
           Am
hang mageh sing biso lilo
             F     G
sun roso wis sing ono
           Am
welas hang koyo riko..

-G         F    G
 ojo di paksakkeno..
           Am
mergo isun sing nduwe kuoso..
-G      F       G
 mugo mageh.. biso
              Am
bareng noring urip hang liyo..

       F     G
mugo mageh biso..
                          Am
bareng noring urip hang liyo..

Chord Urip Hang Liyo