Kunci Gitar Fira Azahra - Ikhlas Dalane



C             Em     Am      Em
wes tak angen-angen urip bebarengan..
  Dm                  G
nanging sakikine kowe ngilang..
F        G      C      G/B   Am
opo salahku.. kowe ninggalno aku
F           G            C
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro) F G Em Am
        F G C..

C             Em     Am      Em
wes tak angen-angen urip bebarengan
  F           Dm      G
nanging sakikine kowe ngilang..
F        G      C      G/B   Am
opo salahku.. kowe ninggalno aku
F           G            C
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro) Dm G C..

E                 Am
 ikhlas dalane.. aku koyo ngene..
    Dm       D      G
tak terimo.. opo anane..

(Chorus)
           C                G
belajar ikhlasno sing tak sayang..
  E               Am  G
kudu move on soko kenangan
F          G           C
roso tresnoku mung semene wae..

             C             G
dungoku mung siji kanggo kowe..
  E          Am  G
mugo iso.. bahagia
F         G            C
Gusti paringi.. kulo kesabaran..

(Int.) Dm Am G..
       F C F C
       F C F Am
       F G C G/B Am
       F G C..

C             Em     Am      Em
wes tak angen-angen urip bebarengan
  F           Dm      G
nanging sakikine kowe ngilang..
F        G      C      G/B   Am
opo salahku.. kowe ninggalno aku
F           G            C
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro) Dm G C..

E                 Am
 ikhlas dalane.. aku koyo ngene..
    Dm       D      G
tak terimo.. opo anane..

(Chorus)
           C                G
belajar ikhlasno sing tak sayang..
  E               Am  G
kudu move on soko kenangan
F          G           C
roso tresnoku mung semene wae..

             C             G
dungoku mung siji kanggo kowe..
  E          Am  G
mugo iso.. bahagia
F         G            C
Gusti paringi.. kulo kesabaran..
Dm        G             F       G# G C
Gusti paringi... kulo kesabaran..



Fira Azahra - Ikhlas Dalane

G             Bm     Em      Bm
wes tak angen-angen urip bebarengan..
  Am                  D
nanging sakikine kowe ngilang..
C        D      G      D/F#  Em
opo salahku.. kowe ninggalno aku
C           D            G
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro) C D Bm Em
        C D G..

G             Bm     Em      Bm
wes tak angen-angen urip bebarengan
  C           Am      D
nanging sakikine kowe ngilang..
C        D      G      D/F#  Em
opo salahku.. kowe ninggalno aku
C           D            G
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro) Am D G..

B                 Em
 ikhlas dalane.. aku koyo ngene..
    Am       A      D
tak terimo.. opo anane..

(Chorus)
           G                D
belajar ikhlasno sing tak sayang..
  B               Em  D
kudu move on soko kenangan
C          D           G
roso tresnoku mung semene wae..

             G             D
dungoku mung siji kanggo kowe..
  B          Em  D
mugo iso.. bahagia
C         D            G
Gusti paringi.. kulo kesabaran..

(Int.) Am Em D..
       C G C G
       C G C  Em
       C D G D/F# Em
       C D G..

G             Bm     Em      Bm
wes tak angen-angen urip bebarengan
  C           Am      D
nanging sakikine kowe ngilang..
C        D      G      D/F#  Em
opo salahku.. kowe ninggalno aku
C           D            G
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro) Am D G..

B                 Em
 ikhlas dalane.. aku koyo ngene..
    Am       A      D
tak terimo.. opo anane..

(Chorus)
           G                D
belajar ikhlasno sing tak sayang..
  B               Em  D
kudu move on soko kenangan
C          D           G
roso tresnoku mung semene wae..

             G             D
dungoku mung siji kanggo kowe..
  B          Em  D
mugo iso.. bahagia
C         D            G
Gusti paringi.. kulo kesabaran..
Am        D             C       D# D G
Gusti paringi... kulo kesabaran..
Lihat Semua Chord Fira Azahra
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.