Kunci Gitar James AP - Ajarono Lali



Capo di fret 5

   Am                F
ajarono.. myakne sun biso
              Dm                  E
sing ngarep maning.. sing iling maning..

(Intro) Am F Dm E
        Am F Dm E

Am
wis kasep digetuni
F
wis kadung sun putusi
  G
riko hang sun aboti
   C
saiki ne wis lali..

Am
isun hang ngelarani
 F
isun dewek hang jalari
    G
wis mulo pantes riko
     C
gawe isun gedigi..

F
 sun geletakno
    G               Am
gedigu baen.. welas riko..

(Chorus)
   Am                F
ajarono.. myakne sun biso
              Dm                  E
sing ngarep maning.. sing iling maning..
       Am              F
pantes mulo.. riko tinggalno
             Dm              E
mergo sing keneng.. dieman maning..

 F          G      Am
isun.. hang bodoh iki..

(Int.) Am  Em  F  C G
       Dm  Am  F E Am

Am
isun hang ngelarani
 F
isun dewek hang jalari
    G
wis mulo pantes riko
     C
gawe isun gedigi..

F
 sun geletakno
    G               Am
gedigu baen.. welas riko..

(Chorus)
   Am                F
ajarono.. myakne sun biso
              Dm                  E
sing ngarep maning.. sing iling maning..
       Am              F
pantes mulo.. riko tinggalno
             Dm              E
mergo sing keneng.. dieman maning..

   Am                F
ajarono.. myakne sun biso
              Dm                E
sing ngarep maning.. sing iling maning..
       Am              F
pantes mulo.. riko tinggalno
             Dm              E
mergo sing keneng.. dieman maning..

 F          G      Am
isun.. hang bodoh iki..
 F          G      Am
isun.. hang bodoh iki..



James AP - Ajarono Lali

   Dm                Bb
ajarono.. myakne sun biso
              Gm                  A
sing ngarep maning.. sing iling maning..

(Intro) Dm Bb Gm A
        Dm Bb Gm A

Dm
wis kasep digetuni
Bb
wis kadung sun putusi
  C
riko hang sun aboti
   F
saiki ne wis lali..

Dm
isun hang ngelarani
 Bb
isun dewek hang jalari
    C
wis mulo pantes riko
     F
gawe isun gedigi..

Bb
 sun geletakno
    C               Dm
gedigu baen.. welas riko..

(Chorus)
   Dm                Bb
ajarono.. myakne sun biso
              Gm                  A
sing ngarep maning.. sing iling maning..
       Dm              Bb
pantes mulo.. riko tinggalno
             Gm              A
mergo sing keneng.. dieman maning..

 Bb         C      Dm
isun.. hang bodoh iki..

(Int.) Dm  Am  Bb  F C
       Gm  Dm  Bb A Dm

Dm
isun hang ngelarani
 Bb
isun dewek hang jalari
    C
wis mulo pantes riko
     F
gawe isun gedigi..

Bb
 sun geletakno
    C               Dm
gedigu baen.. welas riko..

(Chorus)
   Dm                Bb
ajarono.. myakne sun biso
              Gm                  A
sing ngarep maning.. sing iling maning..
       Dm              Bb
pantes mulo.. riko tinggalno
             Gm              A
mergo sing keneng.. dieman maning..

   Dm                Bb
ajarono.. myakne sun biso
              Gm                A
sing ngarep maning.. sing iling maning..
       Dm              Bb
pantes mulo.. riko tinggalno
             Gm              A
mergo sing keneng.. dieman maning..

 Bb         C      Dm
isun.. hang bodoh iki..
 Bb         C      Dm
isun.. hang bodoh iki..
Lihat Semua :

James AP

Chord Kunci Gitar lainnya: