Dany Tri Kusuma - Cah Ayu Jenogoro Chord Mudah

(Intro) C F -G C..
        C F -G C..

 C       F    G      C
ati iki ono roso tresno..
  C             F     G   C
marang kowe cah ayu jenogoro..
  C         F     G      C
tapi awakmu milih wong liyo..
  C      F     G     C
marai atiku tambah loro..

 F     G              C
aku.. uwis kadung tresno..
  F      G          C
jebule kowe malah lungo..

 C            F   G   C
aku njajal mbuka ati iki..
    C          F         G   C
kanggo cah ayu seng nang kediri..
  C         F   G    C
tapi awakku ra iso lali..
  C           F       G   C
karo slirahmu sing ngelarani..

  F      G      C
loro..ne atiku iki..
 F     G       C
ora.. iso diobati..

(Int.) C F -G C..
       C F -G C..
       F G C..
       F G C..

(Chorus)
      F           G
ning alun alun ngawi..
   C      G/B  Am
ngucap janji suci..
     F        G            C
tapi awakmu.. malah mblenjani..
       F         G
ning taman suroboyo..
 C    G/B Am
atiku keloro..
        F           G            C
nyawang awakmu nggandeng uwong liyo..

      F           G
ning alun alun ngawi..
   C      G/B  Am
ngucap janji suci..
     F        G            C
tapi awakmu.. malah mblenjani..
       F         G
ning taman suroboyo..
 C    G/B Am
atiku keloro..
        F           G            C
nyawang awakmu nggandeng uwong liyo..

Chord Cah Ayu Jenogoro