Kunci Gitar Irenne Ghea feat. Heri DN - Cinto Dimato



Capo di fret 4

(Intro) Am  F Am
        Am  E Am

Am              F       Am
opo garise urip kudu pisahan
Am                    F        E
tresnaku lan tresnamu ra keturutan..
E            Dm                 Am
nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
Am              E       Am
opo garise urip kudu pisahan

(Intro) Am  E Am

Am              F       Am
ojo cilik atimu aku ngugemi
Am                    F           E
sumpah prasetyo wingi tulus lan suci
E         Dm                Am
senadyan aku pisah ra bakal lali..
Am              E       Am
ojo cilik atimu aku ngugemi..

(Intro) Am  E Am

(Chorus)
Am
lungaku mung golek pakaryan
Dm               Am
kanggo sangu bebrayan
Am
ing ati iki sayang
E           Am
ora medot katresnan

Am
dongaku ugo angenteni
Dm               Am
Gusti paring rejeki..
Am
ing njero ati iki
E                Am
kangen enggalo bali

(Intro) Am  E Am

Am                   F            Am
nadyan aku ing monco ra megat tresno..
Am                    F          E
tresnaku mung sliramu ra bakal liyo..
E            Dm                Am
bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
Am                E        Am
mugo dadiyo jodho ing saklaminyo..

(Int.) Am  Dm Am
       Am  E Am
       E Am E Am G.. Am

Am              F       Am
opo garise urip kudu pisahan
Am                    F        E
tresnaku lan tresnamu ra keturutan..
E            Dm                 Am
nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
Am              E       Am
opo garise urip kudu pisahan

(Intro) Am  E Am

Am              F       Am
ojo cilik atimu aku ngugemi
Am                    F           E
sumpah prasetyo wingi tulus lan suci
E         Dm                Am
senadyan aku pisah ra bakal lali..
Am              E       Am
ojo cilik atimu aku ngugemi..

(Intro) Am  E Am

(Chorus)
Am
lungaku mung golek pakaryan
Dm               Am
kanggo sangu bebrayan
Am
ing ati iki sayang
E           Am
ora medot katresnan

Am
dongaku ugo angenteni
Dm               Am
Gusti paring rejeki..
Am
ing njero ati iki
E                Am
kangen enggalo bali

(Intro) Am  E Am

Am                   F            Am
nadyan aku ing monco ra megat tresno..
Am                    F          E
tresnaku mung sliramu ra bakal liyo..
E            Dm                Am
bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
Am                E        Am
mugo dadiyo jodho ing saklaminyo..
Am                E          Am F Bb Am
mugo dadiyo jodho ing saklaminyo..



Irenne Ghea feat. Heri DN - Cinto Dimato

(Intro) C#m  A C#m
        C#m  G# C#m

C#m             A       C#m
opo garise urip kudu pisahan
C#m                   A        G#
tresnaku lan tresnamu ra keturutan..
G#           F#m                C#m
nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
C#m             G#      C#m
opo garise urip kudu pisahan

(Intro) C#m  G# C#m

C#m             A       C#m
ojo cilik atimu aku ngugemi
C#m                   A           G#
sumpah prasetyo wingi tulus lan suci
G#        F#m               C#m
senadyan aku pisah ra bakal lali..
C#m             G#      C#m
ojo cilik atimu aku ngugemi..

(Intro) C#m  G# C#m

(Chorus)
C#m
lungaku mung golek pakaryan
F#m              C#m
kanggo sangu bebrayan
C#m
ing ati iki sayang
G#          C#m
ora medot katresnan

C#m
dongaku ugo angenteni
F#m              C#m
Gusti paring rejeki..
C#m
ing njero ati iki
G#               C#m
kangen enggalo bali

(Intro) C#m  G# C#m

C#m                  A            C#m
nadyan aku ing monco ra megat tresno..
C#m                   A          G#
tresnaku mung sliramu ra bakal liyo..
G#           F#m               C#m
bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
C#m               G#       C#m
mugo dadiyo jodho ing saklaminyo..

(Int.) C#m  F#m C#m
       C#m  G# C#m
       G# C#m G# C#m B.. C#m

C#m             A       C#m
opo garise urip kudu pisahan
C#m                   A        G#
tresnaku lan tresnamu ra keturutan..
G#           F#m                C#m
nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
C#m             G#      C#m
opo garise urip kudu pisahan

(Intro) C#m  G# C#m

C#m             A       C#m
ojo cilik atimu aku ngugemi
C#m                   A           G#
sumpah prasetyo wingi tulus lan suci
G#        F#m               C#m
senadyan aku pisah ra bakal lali..
C#m             G#      C#m
ojo cilik atimu aku ngugemi..

(Intro) C#m  G# C#m

(Chorus)
C#m
lungaku mung golek pakaryan
F#m              C#m
kanggo sangu bebrayan
C#m
ing ati iki sayang
G#          C#m
ora medot katresnan

C#m
dongaku ugo angenteni
F#m              C#m
Gusti paring rejeki..
C#m
ing njero ati iki
G#               C#m
kangen enggalo bali

(Intro) C#m  G# C#m

C#m                  A            C#m
nadyan aku ing monco ra megat tresno..
C#m                   A          G#
tresnaku mung sliramu ra bakal liyo..
G#           F#m               C#m
bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
C#m               G#       C#m
mugo dadiyo jodho ing saklaminyo..
C#m               G#         C#m A D C#m
mugo dadiyo jodho ing saklaminyo..
Lihat Semua Chord Heri DN
Posted on : by
Related Chords: