Miqbal GA - Idaman Chord Mudah

             C       D
pengenku iso dadi idaman
                Bm        Em
nanging aku kok ora seragaman
            Am         D
kerjone aku iseh serabutan
           G
bayare aku iseh pas-pasan

             C         D
nuruti kabeh penjalukanmu
               Bm           Em
tak rewangi ra mangan seminggu
       Am          D        G
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

(Intro) C D G -D/F# Em
        Am D G..

   G                      D
pancen aku.. dudu wong nduwe..
       C
bedo karo de'e..
       D            G
sing menang sak kabehe..
         C          D
bondo ndunyo ra sepiro..
       Bm      Em
ora nduwe opo-opo..
        Am                    D
sadar diri aku mesti mbok larani..

(Chorus)
             C       D
pengenku iso dadi idaman
                Bm        Em
nanging aku kok ora seragaman
            Am         D
kerjone aku iseh serabutan
           G
bayare aku iseh pas-pasan

             C         D
nuruti kabeh penjalukanmu
               Bm           Em
tak rewangi ra mangan seminggu
       Am          D        G
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

(Int.) Am D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm Em
       Am D G..

   G                      D
pancen aku.. dudu wong nduwe..
       C
bedo karo de'e
       D            G
sing menang sak kabehe..
         C          D
bondo ndunyo ra sepiro..
       Bm      Em
ora nduwe opo-opo..
        Am                    D
sadar diri aku mesti mbok larani..

(Chorus)
             C       D
pengenku iso dadi idaman
                Bm        Em
nanging aku kok ora seragaman
            Am         D
kerjone aku iseh serabutan
           G
bayare aku iseh pas-pasan

             C         D
nuruti kabeh penjalukanmu
               Bm           Em
tak rewangi ra mangan seminggu
       Am          D        G
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..

             C       D
pengenku iso dadi idaman
                Bm        Em
nanging aku kok ora seragaman
            Am         D
kerjone aku iseh serabutan
           G
bayare aku iseh pas-pasan

             C         D
nuruti kabeh penjalukanmu
               Bm           Em
tak rewangi ra mangan seminggu
       Am          D        G      Em
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..
       Am          D        G      Em
seko kuwi.. kowe dadi ora love you..
        Am  D             G
tanpo kowe... aku biasa wae..

Chord Idaman