Kunci Gitar GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version)


AutoScroll  

(Intro) Am Em F C F C Dm  G
        Am Em F C F C Dm  G

   C                 F
rembulan ing wengi.. tansah anyekseni
G                          C
endah paras manis esem lan guyumu
  Am         Em           F           C
ginambar ing bathin.. tan biso nglalekke
Dm        G                 C
yekti.. nimas.. ora ono liyane..

  C               F
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 G                      C
agawe aku mung mikirne sliramu..
   Am        Em      F           C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm        G
amung.. nimas..

(Chorus)
    Am           Em
howoning njero batin..
       F           C
pengen tansah sesanding
   F           C
yo mung karo nimas..
      Dm            E
atiku mung kanggo nimas..

       Am       Em
nadyan akeh pepalang..
         F           C
ngalangi dalan katresnan..
    Dm           C
iku pancen dalan supoyo..
    Dm      G             C
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Int.) Am Em F C F C Dm E
       Am Em F C F C Dm  G

  C               F
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 G                      C
agawe aku mung mikirne sliramu..
   Am        Em      F           C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm        G
amung.. nimas..

(Chorus)
    Am           Em
howoning njero batin..
       F           C
pengen tansah sesanding
   F           C
yo mung karo nimas..
      Dm            E
atiku mung kanggo nimas..

       Am       Em
nadyan akeh pepalang..
         F           C
ngalangi dalan katresnan..
    Dm           C
iku pancen dalan supoyo..
    Dm      G             C
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Outro) Am Em F C F C Dm  G
        Am Em F C F C Dm  G  C



GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version)

(Intro) G#m D#m E B E B C#m  F#
        G#m D#m E B E B C#m  F#

   B                 E
rembulan ing wengi.. tansah anyekseni
F#                         B
endah paras manis esem lan guyumu
  G#m        D#m          E           B
ginambar ing bathin.. tan biso nglalekke
C#m       F#                B
yekti.. nimas.. ora ono liyane..

  B               E
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 F#                     B
agawe aku mung mikirne sliramu..
   G#m       D#m     E           B
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
C#m       F#
amung.. nimas..

(Chorus)
    G#m          D#m
howoning njero batin..
       E           B
pengen tansah sesanding
   E           B
yo mung karo nimas..
      C#m           D#
atiku mung kanggo nimas..

       G#m      D#m
nadyan akeh pepalang..
         E           B
ngalangi dalan katresnan..
    C#m          B
iku pancen dalan supoyo..
    C#m     F#            B
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Int.) G#m D#m E B E B C#m D#
       G#m D#m E B E B C#m  F#

  B               E
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 F#                     B
agawe aku mung mikirne sliramu..
   G#m       D#m     E           B
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
C#m       F#
amung.. nimas..

(Chorus)
    G#m          D#m
howoning njero batin..
       E           B
pengen tansah sesanding
   E           B
yo mung karo nimas..
      C#m           D#
atiku mung kanggo nimas..

       G#m      D#m
nadyan akeh pepalang..
         E           B
ngalangi dalan katresnan..
    C#m          B
iku pancen dalan supoyo..
    C#m     F#            B
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Outro) G#m D#m E B E B C#m  F#
        G#m D#m E B E B C#m  F#  B
Lihat Semua Chord GENJA SKA
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: