Kunci Gitar Genja SKA - Mblenjani Janji



Capo di fret 3

(Intro) C  Em  F  G
        Em  Am  F G C

       C                    Em
ra ngerti maneh piye carane nyabari..
      F        G        C
kabeh iki.. perlu dipahami..
   Dm         G           Em          Am
mergo tresno iku.. kudu podo ngelengkapi
        Dm
dudu mergo kekurangan..
      G
malah ditinggal pergi..

   C                      Em
saiki ceritone wes bedo karo mbiyene..
        F
aku lan awakmu
      G          C
cuman pernah bebarengan ning kene..
   Dm         G             Em        Am
berjanji sandingan nganti tekan pelaminan
         F            G          C
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

(Intro) Dm G Em Am
        Dm G C

(Chorus)
       F                G
awakmu lungo, yo lungo ono..
       C        G          Am
awakmu ninggal, yo tinggalono..
                F                 G
yen kowe wes mlayu.. ojo mbalek maneh..
            C              G       Am
mergo roso iki wes cukup nglarani ati..

         F                  G
awakmu teko.. mung gawe dolanan..
          C        G           Am
aku wes wegah.. mending dewe pisah..
              F                  G
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
             C
nggawe loro ati..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C

         C                  Em
ra ngiro akhire saiki malah berantakan
        G        G         C
kabeh c'rito naliko dewe mikir masa depan
 Dm            G           Em        Am
awakmu sing mbiyen.. njanjini sesandingan
         F            G          C
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

(Chorus)
       F                G
awakmu lungo, yo lungo ono..
       C        G          Am
awakmu ninggal, yo tinggalono..
                F                 G
yen kowe wes mlayu.. ojo mbalek maneh..
            C              G       Am
mergo roso iki wes cukup nglarani ati..

         F                  G
awakmu teko.. mung gawe dolanan..
          C        G           Am
aku wes wegah.. mending dewe pisah..
              F                  G
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
             C
nggawe loro ati..

              F                  G
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
              C
ku wis ra peduli..



Genja SKA - Mblenjani Janji

(Intro) D#  Gm  G#  A#
        Gm  Cm  G# A# D#

       D#                   Gm
ra ngerti maneh piye carane nyabari..
      G#       A#       D#
kabeh iki.. perlu dipahami..
   Fm         A#          Gm          Cm
mergo tresno iku.. kudu podo ngelengkapi
        Fm
dudu mergo kekurangan..
      A#
malah ditinggal pergi..

   D#                     Gm
saiki ceritone wes bedo karo mbiyene..
        G#
aku lan awakmu
      A#         D#
cuman pernah bebarengan ning kene..
   Fm         A#            Gm        Cm
berjanji sandingan nganti tekan pelaminan
         G#           A#         D#
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

(Intro) Fm A# Gm Cm
        Fm A# D#

(Chorus)
       G#               A#
awakmu lungo, yo lungo ono..
       D#       A#         Cm
awakmu ninggal, yo tinggalono..
                G#                A#
yen kowe wes mlayu.. ojo mbalek maneh..
            D#             A#      Cm
mergo roso iki wes cukup nglarani ati..

         G#                 A#
awakmu teko.. mung gawe dolanan..
          D#       A#          Cm
aku wes wegah.. mending dewe pisah..
              G#                 A#
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
             D#
nggawe loro ati..

(Int.) G# A# Gm Cm
       Fm A# D#

         D#                 Gm
ra ngiro akhire saiki malah berantakan
        A#       A#        D#
kabeh c'rito naliko dewe mikir masa depan
 Fm            A#          Gm        Cm
awakmu sing mbiyen.. njanjini sesandingan
         G#           A#         D#
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

(Chorus)
       G#               A#
awakmu lungo, yo lungo ono..
       D#       A#         Cm
awakmu ninggal, yo tinggalono..
                G#                A#
yen kowe wes mlayu.. ojo mbalek maneh..
            D#             A#      Cm
mergo roso iki wes cukup nglarani ati..

         G#                 A#
awakmu teko.. mung gawe dolanan..
          D#       A#          Cm
aku wes wegah.. mending dewe pisah..
              G#                 A#
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
             D#
nggawe loro ati..

              G#                 A#
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
              D#
ku wis ra peduli..
Lihat Semua Chord GENJA SKA
Posted on : by
Related Chords: