Kunci Gitar Lintang Ati (SKA Version) by GENJA SKA



Capo di fret 3

(Intro) C  Em  F G C
        Dm  Am  F G C

   C
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
 F
Ati sing tansah
G            C
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu..
     Am
gawe bungahe atiku
        F                  G
Mung sliramu pepujaning atiku..

(Intro) F G

      C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
  F            G     C
Keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
Sliramu doh ningmas
          Am
seng dadi memanike kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                C
Aku tresno sliramu..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am             G
Ning angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pingin ketemu
       Dm           G
Amung iso nyawang fotomu..

Am       G
Abote mendem kengen
  F                    C
Kangen sing ning njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm       G          C
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.) C Em F C Dm G C
       Dm  Am  F G C

   C
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
 F
Ati sing tansah
G            C
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu..
     Am
gawe bungahe atiku
        F                  G
Mung sliramu pepujaning atiku..

(Intro) F G

      C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
  F            G     C
Keroso ing sumilire angin dalu..
Dm
Sliramu doh ningmas
          Am
seng dadi memanike kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                C
Aku tresno sliramu..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am             G
Ning angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pingin ketemu
       Dm           G
Amung iso nyawang fotomu..

Am       G
Abote mendem kengen
  F                    C
Kangen sing ning njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm       G          C
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Outro) C  Em  F G C
        Dm  Am  F G C..



Genja SKA - Lintang Ati (SKA Version)

(Intro) D#  Gm  G# A# D#
        Fm  Cm  G# A# D#

   D#
Lintang sing ono ning wengi
Gm
Gawe kengen ati
 G#
Ati sing tansah
A#           D#
nandang kasmaran iki
Fm
Endahe esemmu..
     Cm
gawe bungahe atiku
        G#                 A#
Mung sliramu pepujaning atiku..

(Intro) G# A#

      D#
Ning awang katon netramu
Gm
Ing saben wengiku
  G#           A#    D#
Keroso ing sumilire angin dalu..
Fm
Sliramu doh ningmas
          Cm
seng dadi memanike kalbu
        G#                    A#
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                D#
Aku tresno sliramu..

(Intro) G# A# D#

(Chorus)
Cm             A#
Ning angin tak titepne
  G#               D#
Roso kangen marang sliramu
  G#                D#
Nadyan batin pingin ketemu
       Fm           A#
Amung iso nyawang fotomu..

Cm       A#
Abote mendem kengen
  G#                   D#
Kangen sing ning njero dodoku
    G#          D#
Gedine roso tresno iki
          Fm       A#         D#
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.) D# Gm G# D# Fm A# D#
       Fm  Cm  G# A# D#

   D#
Lintang sing ono ning wengi
Gm
Gawe kengen ati
 G#
Ati sing tansah
A#           D#
nandang kasmaran iki
Fm
Endahe esemmu..
     Cm
gawe bungahe atiku
        G#                 A#
Mung sliramu pepujaning atiku..

(Intro) G# A#

      D#
Ning awang katon netramu
Gm
Ing saben wengiku
  G#           A#    D#
Keroso ing sumilire angin dalu..
Fm
Sliramu doh ningmas
          Cm
seng dadi memanike kalbu
        G#                    A#
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                D#
Aku tresno sliramu..

(Intro) G# A# D#

(Chorus)
Cm             A#
Ning angin tak titepne
  G#               D#
Roso kangen marang sliramu
  G#                D#
Nadyan batin pingin ketemu
       Fm           A#
Amung iso nyawang fotomu..

Cm       A#
Abote mendem kengen
  G#                   D#
Kangen sing ning njero dodoku
    G#          D#
Gedine roso tresno iki
          Fm       A#         D#
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Outro) D#  Gm  G# A# D#
        Fm  Cm  G# A# D#..
Lihat Semua Chord GENJA SKA
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: