Kunci Gitar Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik)


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C  Am  F G C
        C  Am  F G C
        C  Am  F G C
        C  Am  F G C

C
 Jarenen kowe iseh tresno ning aku
Am                                  F
 Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
            G                      C  C7
Kowe inbox.. talking talking karo aku..

C                                 Am
 Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
                                        F
Wes suwe ra nyawang kowe kudadi melu rindu
            G                     C
Gawe pikir.. piker ke sing dudu dudu

C-G/B-Am                           Em
Wouu..wo.. namun lihat apa yang terjadi
                   Dm
Ternyata semua itu palsu
                           G
Janjine pengen ketemu karo aku
                              G
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
C                      Am
Sayang jare kowe masih sayang
                   F   G          C
Jare kowe ngroso kelangan.. ning aku..
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 Pancen kowe tego..

C
 Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
Am                                     F
 Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
               G                      C   C7
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan..

C                                      Am
 Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
                                 F
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
                    G                   C
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

C-G/B-Am                              Em
Wouu..wo.. dan lihat apa yang tlah terjadi
                   Dm
Ternyata semua itu palsu
                            G
Janjine kepengen balen karo aku
                              G
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
C                        Am
Sayang jarene kowe masih sayang
                  F   G          C
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 pancen kowe tego..

C                        Am
Sayang jarene kowe masih sayang
                  F   G          C
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 pancen kowe tego

(Ending) C  Am  F G C
         C  Am  F G C



Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik)

(Intro) D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D

D
 Jarenen kowe iseh tresno ning aku
Bm                                  G
 Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
            A                      D  D7
Kowe inbox.. talking talking karo aku..

D                                 Bm
 Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
                                        G
Wes suwe ra nyawang kowe kudadi melu rindu
            A                     D
Gawe pikir.. piker ke sing dudu dudu

D-A-Bm                           F#m
Wouuwo.. namun lihat apa yang terjadi
             F#m-Fm-Em
Ternyata semua itu palsu
                           A
Janjine pengen ketemu karo aku
                              A
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
D                      Bm
Sayang jare kowe masih sayang
                   G   A          D
Jare kowe ngroso kelangan.. ning aku..
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 Pancen kowe tego..

D
 Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
Bm                                     G
 Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
               A                      D   D7
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan..

D                                      Bm
 Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
                                 G
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
                    A                   D
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

D-A-Bm                              F#m
Wouuwo.. dan lihat apa yang tlah terjadi
             F#m-Fm-Em
Ternyata semua itu palsu
                            A
Janjine kepengen balen karo aku
                              A
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
D                        Bm
Sayang jarene kowe masih sayang
                  G   A          D
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 pancen kowe tego..

D                        Bm
Sayang jarene kowe masih sayang
                  G   A          D
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 pancen kowe tego

(Ending) D  Bm  G A D
         D  Bm  G A D
Lihat semua chord Reka Putri
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: