Kunci Gitar Genja SKA - Sayang Sayang (SKA Version Cover Safitri)



🎸 kalo D/F# susah pakai D saja kak.

(Intro) G C D G-D/F#-Em A D
        G C D G G-D/F#-Em A D
        C G C G
        C G C D G  C D

     G            C
yen awan tansah kelingan..
      D            G
yen wengi.. kegowo ngimpi..
Em          A       D
 sliramu angreridu ati..

        G              C
lintang-lintang lan rembulan..
      D              G
rungokno.. suaraning ati..
Em           A        D
 aku sing nandang kasmaran..

(Chorus)
G          C      D          G
sayang.. sayang.. sing tak sayang..
Em                 A        D
 kangen, kangen, kangene atiku..
    C         G        C          G
endahe wengi iki.. aku tansah kelingan..
         C             G
nyawang sliramu, lan sesandhingan
      C          D              G
tresnane atiku.. mung kanggo sliramu..

(Intro) G C D G G-D/F#-Em A D
        C G C G
        C G C D G  C D

        G              C
lintang-lintang lan rembulan..
      D              G
rungokno.. suaraning ati..
Em           A        D
 aku sing nandang kasmaran..

(Chorus)
G          C      D          G
sayang.. sayang.. sing tak sayang..
Em                 A        D
 kangen, kangen, kangene atiku..
    C         G        C          G
endahe wengi iki.. aku tansah kelingan..
         C             G
nyawang sliramu, lan sesandhingan
      C          D              G
tresnane atiku.. mung kanggo sliramu..

G          C      D          G
sayang.. sayang.. sing tak sayang..
Em                 A        D
 kangen, kangen, kangene atiku..
    C         G        C          G
endahe wengi iki.. aku tansah kelingan..
         C             G
nyawang sliramu, lan sesandhingan
      C          D              G
tresnane atiku.. mung kanggo sliramu..

(Outro) G C D G G-D/F#-Em A D
        C G C G
        C G C D G  C D G
Lihat Semua Chord GENJA SKA
Posted on : by
Related Chords: