Kunci Gitar Galih Bangun - Mbok Tulung Sadaro



Chord Galih Bangun - Mbok Tulung Sadaro
Ciptaan : Galih Bangun Setiawan

(Intro) C G Am Em F G C..

 C           G           Am    Em
aku durung lilo nek kowe lungo..
 F        C
aku ora bakal..
        Dm             G
mbukak ati nggo wong liyo..
   C           G           Am  Em
saktenane ati iki iseh tresno..
  F            G           C
nanging kowe malah milih lungo..

  F          G
kowe ojo sak penakmu
       Em             Am
mbok tulung ngregani usahaku
  F               G          C  -C7
kabeh iki yo mung dinggo awakmu..

(Chorus)
     F          G
mbok tulung sadaro..
         Em         Am
aku neng kene ngenteni kowe..
 F               G        C  C7
ojo ngasi.. kowe karo liyane..

     F            G
mbok tulung ngerteni..
      Em      Am
perasaanku saiki..
    F             G           C
kepiye wae.. kowe tetep ning ati..

(Int.) F G Em Am F G C C7
       F G Em Am F G C..

  F          G
kowe ojo sak penakmu
       Em             Am
mbok tulung ngregani usahaku
  F               G          C
kabeh iki yo mung dinggo awakmu..

(Chorus)
     F          G
mbok tulung sadaro..
         Em         Am
aku neng kene ngenteni kowe..
 F               G        C
ojo ngasi.. kowe karo liyane..

     F            G
mbok tulung ngerteni..
    Em        Am
perasaanku saiki..
    F             G           C  C7
kepiye wae.. kowe tetep ning ati..

     F          G
mbok tulung sadaro..
         Em         Am
aku neng kene ngenteni kowe..
 F               G        C
ojo ngasi.. kowe karo liyane..

     F            G
mbok tulung ngerteni..
    Em        Am
perasaanku saiki..
    F             G           C
kepiye wae.. kowe tetep ning ati..
    F            G            C
kepiye wae aku tetep sayang kowe..

Chord Galih Bangun

Chord Galih Bangun - Mbok Tulung Sadaro

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :