Kunci Gitar Galih Bangun - Cangkeman



Capo di fret 2

(Intro) C  Em  F Fm C..

   C                    Am
mendung peteng.. dadi'o udan..
         F                   G
tak nggo nutupi.. ati sing kelaran..
Em
samar eluh sing mili..
  Am
nggerus njero ati..
          Bb                G
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

(Intro) F G C C
        F G C G..

(Chorus)
   C                     Em
drijimu tak pasang.. ali-ali..
     F         G       C    G
nengopo kowe tego mblenjani..
    C                      Em
tresnoku tok pupus.. tanpo ati..
      F           G         C
ra nyono.. kowe tego ngelarani..

F         G
saiki aku dewe'an
      C              Am
di pontang-pantingke kahanan
 Dm           G             C
ora ngiro tresnamu mung cangkeman..

(Int.) F G C Am
       F G Am..
       F G C Am Bb G..

   C                    Am
mendung peteng.. dadi'o udan..
         F                   G
tak nggo nutupi.. ati sing kelaran..
Em              E
samar eluh sing mili..
  Am
nggerus njero ati..
          Bb                G
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

(Intro) F G C C
        F G C G..

(Chorus)
   C                     Em
drijimu tak pasang.. ali-ali..
     F         G       C    G
nengopo kowe tego mblenjani..
    C                      Em
tresnoku tok pupus.. tanpo ati..
      F           G         C
ra nyono.. kowe tego ngelarani..

   C                     Em
drijimu tak pasang.. ali-ali..
     F         G       C    G
nengopo kowe tego mblenjani..
    C                      Em
tresnoku tok pupus.. tanpo ati..
      F           G         C
ra nyono.. kowe tego ngelarani..

F         G
saiki aku dewe'an
      C              Am
di pontang-pantingke kahanan
 Dm           G             C
ora ngiro tresnamu mung cangkeman..
 Dm           G             C
ora ngiro tresnamu mung cangkeman..



Galih Bangun - Cangkeman

(Intro) D  F#m  G Gm D..

   D                    Bm
mendung peteng.. dadi'o udan..
         G                   A
tak nggo nutupi.. ati sing kelaran..
F#m
samar eluh sing mili..
  Bm
nggerus njero ati..
          C                 A
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

(Intro) G A D D
        G A D A..

(Chorus)
   D                     F#m
drijimu tak pasang.. ali-ali..
     G         A       D    A
nengopo kowe tego mblenjani..
    D                      F#m
tresnoku tok pupus.. tanpo ati..
      G           A         D
ra nyono.. kowe tego ngelarani..

G         A
saiki aku dewe'an
      D              Bm
di pontang-pantingke kahanan
 Em           A             D
ora ngiro tresnamu mung cangkeman..

(Int.) G A D Bm
       G A Bm..
       G A D Bm C  A..

   D                    Bm
mendung peteng.. dadi'o udan..
         G                   A
tak nggo nutupi.. ati sing kelaran..
F#m             F#
samar eluh sing mili..
  Bm
nggerus njero ati..
          C                 A
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

(Intro) G A D D
        G A D A..

(Chorus)
   D                     F#m
drijimu tak pasang.. ali-ali..
     G         A       D    A
nengopo kowe tego mblenjani..
    D                      F#m
tresnoku tok pupus.. tanpo ati..
      G           A         D
ra nyono.. kowe tego ngelarani..

   D                     F#m
drijimu tak pasang.. ali-ali..
     G         A       D    A
nengopo kowe tego mblenjani..
    D                      F#m
tresnoku tok pupus.. tanpo ati..
      G           A         D
ra nyono.. kowe tego ngelarani..

G         A
saiki aku dewe'an
      D              Bm
di pontang-pantingke kahanan
 Em           A             D
ora ngiro tresnamu mung cangkeman..
 Em           A             D
ora ngiro tresnamu mung cangkeman..
Lihat Semua :

Galih Bangun

Chord Kunci Gitar lainnya: