Kunci Gitar FDJ Emily Young - Lungo'o



Capo di fret 4

    F     G    Em         Am
aku wis lilo.. wis iso nompo..
      Dm      G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

    C                       F
opo iseh kelingan.. kowe ro aku..
     G                      C
sing tau ngancani.. susah senengmu..
G/B     Am
nanging opo kenyataan..
           Dm
kowe nglarani ati iki..
      G                    C
kabeh janji manismu.. ora ono bukti..

(Intro) F G

    C                      F
aku ra mekso kowe.. dadi jodoku..
     G                       C
sing tak jaluk tulus.. soko ati..mu..
            Am
nek pancen sliramu kuwi
          Dm
tulus tresno karo aku..
     G                         C
ra bakal nglungani aku mergo kurangku..

        F             G  
nggo ngopo aku nggondeli..
          Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni..
         F             G       C
jodo lan rejeki.. ning tangane Gusti..

(Chorus)
  F   G                Em         Am
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        F             G           C
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    F     G     Em         Am
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      F       G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Int.) F G Em Am
       F G C C7
       F G Em Am
       F G C..
 
    C                      F
aku ra mekso kowe.. dadi jodoku..
     G                       C
sing tak jaluk tulus.. soko ati..mu..
            Am
nek pancen sliramu kuwi
          Dm
tulus tresno karo aku..
     G                         C
ra bakal nglungani aku mergo kurangku..

        F             G  
nggo ngopo aku nggondeli..
          Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni..
         F             G       C
jodo lan rejeki.. ning tangane Gusti..

(Chorus)
  F   G                Em         Am
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        F             G           C
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    F     G     Em         Am
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      F       G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

  F   G                Em         Am
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        F             G           C
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    F     G     Em         Am
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      F       G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      F       G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      F       G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..



FDJ Emily Young - Lungo'o

    A     B    G#m        C#m
aku wis lilo.. wis iso nompo..
      F#m     B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Intro) A B G#m C#m
        F#m B E..

    E                       A
opo iseh kelingan.. kowe ro aku..
     B                      E
sing tau ngancani.. susah senengmu..
B/D#    C#m
nanging opo kenyataan..
           F#m
kowe nglarani ati iki..
      B                    E
kabeh janji manismu.. ora ono bukti..

(Intro) A B

    E                      A
aku ra mekso kowe.. dadi jodoku..
     B                       E
sing tak jaluk tulus.. soko ati..mu..
            C#m
nek pancen sliramu kuwi
          F#m
tulus tresno karo aku..
     B                         E
ra bakal nglungani aku mergo kurangku..

        A             B  
nggo ngopo aku nggondeli..
          G#m          C#m
dinggo ngopo aku nggetuni..
         A             B       E
jodo lan rejeki.. ning tangane Gusti..

(Chorus)
  A   B                G#m        C#m
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        A             B           E
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Int.) A B G#m C#m
       A B E E7
       A B G#m C#m
       A B E..
 
    E                      A
aku ra mekso kowe.. dadi jodoku..
     B                       E
sing tak jaluk tulus.. soko ati..mu..
            C#m
nek pancen sliramu kuwi
          F#m
tulus tresno karo aku..
     B                         E
ra bakal nglungani aku mergo kurangku..

        A             B  
nggo ngopo aku nggondeli..
          G#m          C#m
dinggo ngopo aku nggetuni..
         A             B       E
jodo lan rejeki.. ning tangane Gusti..

(Chorus)
  A   B                G#m        C#m
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        A             B           E
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

  A   B                G#m        C#m
lungo'o.. yen pancen kowe ora tresno..
        A             B           E
timbang ning kene.. jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      A       B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

FDJ Emily Young

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :