Kunci Gitar Emily Young - Padahal aku Sayang



(Intro) C F C..
        C F G..
        F G C-G/B-Am
        Dm G C..

C      G/B        Am        Em
ojo isine gawe.. ati iki.. loro..
F              C          Dm  G
sing tak jaluk mung.. ngertio..
C          Em      Am       Em
ojo mung biso.. ngelarani batinku..
F              C          Dm   G
sing tak jalok mung.. tresnomu..

    F      G         C     G/B Am
umpomo.. kowe iki.. njalok sepuro..
    Dm       G          C    C7
aku ikhlas.. tansah.. nerimo..

(Chorus)
      F            G
tresnoku sing tau nduweni..
        C    G/B Am
ning njero rogo iki..
      F         G
kangenku iki.. akeh banget..
     C
ning awakmu..

    F           G
padahal aku sungguh sayang
    C    G/B    Am
padahal aku tresno..
    F         G           C
uripku.. mung kanggo sliramu..

    F         G
padahal aku setia..
    C    G/B  Am
padahal aku rela..
    F         G         C
uripku.. mung kanggo sliramu..

(Int.) F G C G/B Am
       F G C..
       F G C-G/B-Am
       F G C..

C      G/B        Am        Em
ojo isine gawe.. ati iki.. loro..
F              C          Dm  G
sing tak jaluk mung.. ngertio..
C          Em      Am       Em
ojo mung biso.. ngelarani batinku..
F              C          Dm   G
sing tak jalok mung.. tresnomu..

    F      G         C     G/B Am
umpomo.. kowe iki.. njalok sepuro..
    Dm       G          C
aku ikhlas.. tansah.. nerimo..

(Intro) Dm G Em Am
        Dm G C

(Chorus)
      F            G
tresnoku sing tau nduweni..
        C    G/B Am
ning njero rogo iki..
      F         G
kangenku iki.. akeh banget..
     C
ning awakmu..

    F           G
padahal aku sungguh sayang
    C    G/B    Am
padahal aku tresno..
    F         G         C
uripku.. mung kanggo sliramu..

    F         G
padahal aku setia..
    C    G/B  Am
padahal aku rela..
    F         G         C
uripku.. mung kanggo sliramu..
    F         G         C
uripku.. mung kanggo sliramu..
Lihat Semua :

Chord Emily Young - Padahal aku Sayang

Chord Kunci Gitar lainnya: