Kunci Gitar Emily Young - Kelambi Suwek



(Intro) F G C G/B A
        F G C..

C                   G
kangen, kowe kangen aku
               F            C
ning yen tak takoni kowe ra ngaku
C            G             F
ati raiso ngapusi sejatine kangen..
     G              C
tapi kowe kaya ra meken..

(Chorus)
        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..

        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..

(Int.) C G F C
       C G F C..
       Am Em F C
       Am Em F G

C                   G
kangen, kowe kangen aku
               F            C
ning yen tak takoni kowe ra ngaku
C            G             F
ati raiso ngapusi sejatine kangen..
     G              C
tapi kowe kaya ra meken..

(Chorus)
        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..

        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C     F G
kowe pengen ketemu..

        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..

        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..

      F          G
karo aku.. karo aku..
            C
kowe asline rindu..
Lihat Semua Chord FDJ Emily Young
Posted on : by
Related Chords: