Basiko Crew feat Raekeen - Matursuwun Tresnamu Chord Mudah

(Intro) C E Am G
        F Fm C G
        C E Am G
        F G C  G..

C
duh.. kangmas..
E                 Am
 matursuwun tresnamu..
A                  Dm
 kowe sing sayang aku
                    G
ra ndelok bondo rupaku
                  C   G
saiki ku tambah lemu..

  C
biyen kae..
E                  Am
 kelingan perjuangane..
A                   Dm
 angel yakin wongtuamu..
                      G
tresno mlaku tanpo restu
                C   C7
saiki we lamar aku..

F      Fm          C  Am
 sing abot dudu rindu..
Dm                    G
 nanging restu wongtuamu..uu..

(Chorus)
     C          E
dewe rabakal mundur..
    Am       G
masio kabeh ajur..
      F            C
tresnaku lan tresnamu..
     Dm         G
kini kan jadi satu..

       C         E
yo kangmas sesarengan..
        Am         G
mlampah teng pelaminan..
     F           C
dongaku lan dongamu sayang
     Dm             G           C
kita berjuang Gusti yang menentukan..

(Int.) C E Am G
       F Fm C G
       C E Am G
       F G C  G..

  C
biyen kae..
E                  Am
 kelingan perjuangane..
A                   Dm
 angel yakin wongtuamu..
                      G
tresno mlaku tanpo restu
                C   C7
saiki we lamar aku..

F      Fm          C  Am
 sing abot dudu rindu..
Dm                    G
 nanging restu wongtuamu..uu..

(Chorus)
     C          E
dewe rabakal mundur..
    Am       G
masio kabeh ajur..
      F            C
tresnaku lan tresnamu..
     Dm         G
kini kan jadi satu..

       C         E
yo kangmas sesarengan..
        Am         G
mlampah teng pelaminan..
     F           C
dongaku lan dongamu sayang
     Dm             G           C
kita berjuang Gusti yang menentukan..

     C          E
dewe rabakal mundur..
    Am       G
masio kabeh ajur..
      F            C
tresnaku lan tresnamu..
     Dm         G
kini kan jadi satu..

       C         E
yo kangmas sesarengan..
        Am         G
mlampah teng pelaminan..
     F           C
dongaku lan dongamu sayang
     Dm             G           C
kita berjuang Gusti yang menentukan..

Chord Matursuwun Tresnamu