Kunci Gitar Eny Sagita - Kangen



Capo di fret 4

(Intro) C Em Dm G
        C Em Dm G

C             Am
 mbrebes mili aku..
      Dm              G
nalikane.. kowe pamit lungo..
C          Dm
 mulih ora pesti..
       Bb                  G
nggo neruske.. laku langkahmu..

C             Am
 nggur sinar mbulan..
         Dm
ngancani aku..
               G
ning sepi wuku lintang..
C           Dm
 titip pandongaku..
       Bb
kanggo kowe..
       G         C    G
sing nglukis tresnaku..

(Chorus)
C      Em
aku.. ora biso turu..
    Dm                    G
yen ora mbok usap disik sirahku..
C       Em
aku.. bakal setio nunggu..
Dm                   G
sampe angin nggowo kabarmu..

    Am                Dm
yen kowe.. ugo kangen aku..
        Bb
celuken jenengku..
G            C
ning njero ngimpimu..

(Int.) C Em Dm G
       C Em Dm Bb G

C             Am
 nggur sinar mbulan..
         Dm
ngancani aku..
               G
ning sepi wuku lintang..
C           Dm
 titip pandongaku..
       Bb
kanggo kowe..
       G         C    G
sing nglukis tresnaku..

(Chorus)
C      Em
aku.. ora biso turu..
    Dm                    G
yen ora mbok usap disik sirahku..
C       Em
aku.. bakal setio nunggu..
Dm                   G
sampe angin nggowo kabarmu..

    Am                Dm
yen kowe.. ugo kangen aku..
        Bb
celuken jenengku..
               G
ning njero ngimpimu..

C      Em
aku.. ora biso turu..
    Dm                    G
yen ora mbok usap disik sirahku..
C       Em
aku.. bakal setio nunggu..
Dm                   G
sampe angin nggowo kabarmu..

    Am                Dm
yen kowe.. ugo kangen aku..
        Bb
celuken jenengku..
               G
ning njero ngimpimu..

    Am                Dm
yen kowe.. ugo kangen aku..
        Bb
celuken jenengku..
G            C
ning njero ngimpimu..

(Outro) Dm  Em  Dm G C..



Eny Sagita - Kangen

(Intro) E G#m F#m B
        E G#m F#m B

E             C#m
 mbrebes mili aku..
      F#m             B
nalikane.. kowe pamit lungo..
E          F#m
 mulih ora pesti..
       D                   B
nggo neruske.. laku langkahmu..

E             C#m
 nggur sinar mbulan..
         F#m
ngancani aku..
               B
ning sepi wuku lintang..
E           F#m
 titip pandongaku..
       D
kanggo kowe..
       B         E    B
sing nglukis tresnaku..

(Chorus)
E      G#m
aku.. ora biso turu..
    F#m                   B
yen ora mbok usap disik sirahku..
E       G#m
aku.. bakal setio nunggu..
F#m                  B
sampe angin nggowo kabarmu..

    C#m               F#m
yen kowe.. ugo kangen aku..
        D
celuken jenengku..
B            E
ning njero ngimpimu..

(Int.) E G#m F#m B
       E G#m F#m D B

E             C#m
 nggur sinar mbulan..
         F#m
ngancani aku..
               B
ning sepi wuku lintang..
E           F#m
 titip pandongaku..
       D
kanggo kowe..
       B         E    B
sing nglukis tresnaku..

(Chorus)
E      G#m
aku.. ora biso turu..
    F#m                   B
yen ora mbok usap disik sirahku..
E       G#m
aku.. bakal setio nunggu..
F#m                  B
sampe angin nggowo kabarmu..

    C#m               F#m
yen kowe.. ugo kangen aku..
        D
celuken jenengku..
               B
ning njero ngimpimu..

E      G#m
aku.. ora biso turu..
    F#m                   B
yen ora mbok usap disik sirahku..
E       G#m
aku.. bakal setio nunggu..
F#m                  B
sampe angin nggowo kabarmu..

    C#m               F#m
yen kowe.. ugo kangen aku..
        D
celuken jenengku..
               B
ning njero ngimpimu..

    C#m               F#m
yen kowe.. ugo kangen aku..
        D
celuken jenengku..
B            E
ning njero ngimpimu..

(Outro) F#m  G#m  F#m B E..
Lihat Semua Chord Eny Sagita
Posted on : by
Related Chords: