Kunci Gitar Eny Sagita - Ajur Roso



Capo di fret 3

(Intro) Em Bm C G
        Em Bm C Am D..

 G                   Em
opo kowe ngerti roso atiku..
  C          Am          D
nahan roso kangen marang sliramu..
 G                   Em
opo kowe kroso.. aku tansah kelingan..
  Am
kowe sing tak sayang..
     D                  G     D
iseh ono ning paran.. sayang..

   G
mbiyen kowe janji..
      Em
bakal cepat kembali..
  C             Am          D
nanging raono kabar.. tekan saiki..
 G                    Em
aku tansah mikir.. atiku ra karuan..
  Am
kowe sing tak sayang..
      D
jebul wis ono liyan..

(Chorus)
  Em         Bm
ajur roso.. ati iki..
C            G
nggugah roso tresnoku..
  Em              Bm
kowe sing tak.. sayang sayang
   C    Am           D
saiki.. sanding wong liyan..

(Int.) C  Bm  Am D G
       C  Bm Em Am  D  G..

   G
mbiyen kowe janji..
      Em
bakal cepat kembali..
  C             Am          D
nanging raono kabar.. tekan saiki..
 G                    Em
aku tansah mikir.. atiku ra karuan..
  Am
kowe sing tak sayang..
      D
jebul wis ono liyan..

(Chorus)
  Em         Bm
ajur roso.. ati iki..
C            G
nggugah roso tresnoku..
  Em              Bm
kowe sing tak.. sayang sayang
   C    Am           D
saiki.. sanding wong liyan..

  Em         Bm
ajur roso.. ati iki..
C            G
nggugah roso tresnoku..
  Em              Bm
kowe sing tak.. sayang sayang
   C    Am           D          G
saiki.. sanding wong liyan.. houwo..



Eny Sagita - Ajur Roso

(Intro) Gm Dm D# A#
        Gm Dm D# Cm F..

 A#                  Gm
opo kowe ngerti roso atiku..
  D#         Cm          F
nahan roso kangen marang sliramu..
 A#                  Gm
opo kowe kroso.. aku tansah kelingan..
  Cm
kowe sing tak sayang..
     F                  A#    F
iseh ono ning paran.. sayang..

   A#
mbiyen kowe janji..
      Gm
bakal cepat kembali..
  D#            Cm          F
nanging raono kabar.. tekan saiki..
 A#                   Gm
aku tansah mikir.. atiku ra karuan..
  Cm
kowe sing tak sayang..
      F
jebul wis ono liyan..

(Chorus)
  Gm         Dm
ajur roso.. ati iki..
D#           A#
nggugah roso tresnoku..
  Gm              Dm
kowe sing tak.. sayang sayang
   D#   Cm           F
saiki.. sanding wong liyan..

(Int.) D#  Dm  Cm F A#
       D#  Dm Gm Cm  F  A#..

   A#
mbiyen kowe janji..
      Gm
bakal cepat kembali..
  D#            Cm          F
nanging raono kabar.. tekan saiki..
 A#                   Gm
aku tansah mikir.. atiku ra karuan..
  Cm
kowe sing tak sayang..
      F
jebul wis ono liyan..

(Chorus)
  Gm         Dm
ajur roso.. ati iki..
D#           A#
nggugah roso tresnoku..
  Gm              Dm
kowe sing tak.. sayang sayang
   D#   Cm           F
saiki.. sanding wong liyan..

  Gm         Dm
ajur roso.. ati iki..
D#           A#
nggugah roso tresnoku..
  Gm              Dm
kowe sing tak.. sayang sayang
   D#   Cm           F          A#
saiki.. sanding wong liyan.. houwo..

Chord Eny Sagita

Chord Eny Sagita - Ajur Roso

Lihat Semua :