Kunci Gitar Eny Sagita feat. Kakung Lintang - Pilihan Ati



Capo di fret 4

C        F
 matur nuwun..
      G             C
uwis ono ning andingku
          Am       Dm
terus ngancani uripku..
        G            C
susah seneng bareng aku..

        F
matur nuwun..
         G        C
wes dadi pilihan ati
         Am         Dm
tresnaku mung ono siji..
       G          C
karo kowe tekan mati..

(Intro) F G Em
        F G C

C        G         Am
tanpomu aku dudu sopo sopo..
         Dm
kowe ono ning ati..
         G
tak gowo tekaning ngimpi..
 Em                          Am
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
      Dm             G      C
bakal tak jogo tekan saklawase..

C            G          Am
tanpomu ning sandingku aku sepi..
         Dm
sumpahku ning ati..
          G
kowe ra bakal tak larani..
 Em                        Am
ora bakal luntur tresno ro kowe..
      Dm             G      C
bakal tak jogo tekan saklawase

(Chorus)
        F
matur nuwun..
      G             C
uwis ono ning andingku
          Am       Dm
terus ngancani uripku..
        G            C
susah seneng bareng aku..

        F
matur nuwun..
         G        C
wes dadi pilihan ati
         Am         Dm
tresnaku mung ono siji..
       G          C
karo kowe tekan mati..

(Int.) C G/B Am Em
       F C Dm G
       Em Am Dm G C

C        G         Am
tanpomu aku dudu sopo sopo..
         Dm
kowe ono ning ati..
         G
tak gowo tekaning ngimpi..
 Em                          Am
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
      Dm             G      C
bakal tak jogo tekan saklawase..

(Chorus)
        F
matur nuwun..
      G             C
uwis ono ning andingku
          Am       Dm
terus ngancani uripku..
        G            C
susah seneng bareng aku..

        F
matur nuwun..
         G        C
wes dadi pilihan ati
         Am         Dm
tresnaku mung ono siji..
       G          C
karo kowe tekan mati..

        F
matur nuwun..
      G             C
uwis ono ning andingku
          Am       Dm
terus ngancani uripku..
        G            C
susah seneng bareng aku..

        F
matur nuwun..
         G        C
wes dadi pilihan ati
         Am         Dm
tresnaku mung ono siji..
       G          C
karo kowe tekan mati..

(Outro) F G C Am Dm G C



Eny Sagita feat. Kakung Lintang - Pilihan Ati

E        A
 matur nuwun..
      B             E
uwis ono ning andingku
          C#m      F#m
terus ngancani uripku..
        B            E
susah seneng bareng aku..

        A
matur nuwun..
         B        E
wes dadi pilihan ati
         C#m        F#m
tresnaku mung ono siji..
       B          E
karo kowe tekan mati..

(Intro) A B G#m
        A B E

E        B         C#m
tanpomu aku dudu sopo sopo..
         F#m
kowe ono ning ati..
         B
tak gowo tekaning ngimpi..
 G#m                         C#m
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
      F#m            B      E
bakal tak jogo tekan saklawase..

E            B          C#m
tanpomu ning sandingku aku sepi..
         F#m
sumpahku ning ati..
          B
kowe ra bakal tak larani..
 G#m                       C#m
ora bakal luntur tresno ro kowe..
      F#m            B      E
bakal tak jogo tekan saklawase

(Chorus)
        A
matur nuwun..
      B             E
uwis ono ning andingku
          C#m      F#m
terus ngancani uripku..
        B            E
susah seneng bareng aku..

        A
matur nuwun..
         B        E
wes dadi pilihan ati
         C#m        F#m
tresnaku mung ono siji..
       B          E
karo kowe tekan mati..

(Int.) E B/D# C#m G#m
       A E F#m B
       G#m C#m F#m B E

E        B         C#m
tanpomu aku dudu sopo sopo..
         F#m
kowe ono ning ati..
         B
tak gowo tekaning ngimpi..
 G#m                         C#m
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
      F#m            B      E
bakal tak jogo tekan saklawase..

(Chorus)
        A
matur nuwun..
      B             E
uwis ono ning andingku
          C#m      F#m
terus ngancani uripku..
        B            E
susah seneng bareng aku..

        A
matur nuwun..
         B        E
wes dadi pilihan ati
         C#m        F#m
tresnaku mung ono siji..
       B          E
karo kowe tekan mati..

        A
matur nuwun..
      B             E
uwis ono ning andingku
          C#m      F#m
terus ngancani uripku..
        B            E
susah seneng bareng aku..

        A
matur nuwun..
         B        E
wes dadi pilihan ati
         C#m        F#m
tresnaku mung ono siji..
       B          E
karo kowe tekan mati..

(Outro) A B E C#m F#m B E
Lihat Semua Chord Eny Sagita
Posted on : by
Related Chords: