Kunci Gitar Eny Sagita - Esem Lan Guyumu



Capo di fret 2

(Intro) C G Am G
        F F Em Dm  G
        C G Am G
        F F Em Dm  G  C..

C            G
esemmu.. lan guyumu..
   F        G        C
biso gawe.. senenge atiku..
Dm                    Em
suwe ra ketemu.. ning endi paranmu
 F                  G
opo kowe iseh eleng aku..

   C          G
janjimu.. lan tresnamu..
   F        G      C
biso gawe.. ayeme atiku..
Dm                  Em
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
    F          G          C
nganti kapan kowe ninggalke aku..

(Intro) Am  Em  F G C

(Chorus)
C           G
fotomu ning kamarku
     Am         G            F
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
   Dm              G
ngene rasane.. yen kangen kowe..

C           G
tresnaku yo mung kowe..
Am       G          F
tak gowo nganti selawase..
 Dm                 G
aku ra bakal.. biso lali
          (C)
esem lan guyumu..

(Int.) C G Am G
       F G C

C            G
esemmu.. lan guyumu..
   F        G        C
biso gawe.. senenge atiku..
Dm                    Em
suwe ra ketemu.. ning endi paranmu
 F                  G
opo kowe iseh eleng aku..

   C          G
janjimu.. lan tresnamu..
   F        G      C
biso gawe.. ayeme atiku..
Dm                  Em
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
    F          G          C
nganti kapan kowe ninggalke aku..

   C          G
janjimu.. lan tresnamu..
   F        G      C
biso gawe.. ayeme atiku..
Dm                  Em
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
    F          G          C
nganti kapan kowe ninggalke aku..

(Intro) Am  Em  F G C

(Chorus)
C           G
fotomu ning kamarku
     Am         G            F
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
   Dm              G
ngene rasane.. yen kangen kowe..

C           G
tresnaku yo mung kowe..
Am       G          F
tak gowo nganti selawase..
 Dm                 G
aku ra bakal.. biso lali
           C
esem lan guyumu..

C           G
fotomu ning kamarku
     Am         G            F
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
   Dm              G
ngene rasane.. yen kangen kowe..

C           G
tresnaku yo mung kowe..
Am       G         F
tak gowo nganti selawase..
 Dm                 G
aku ra bakal.. biso lali
           C
esem lan guyumu..



Eny Sagita - Esem Lan Guyumu

(Intro) D A Bm A
        G G F#m Em  A
        D A Bm A
        G G F#m Em  A  D..

D            A
esemmu.. lan guyumu..
   G        A        D
biso gawe.. senenge atiku..
Em                    F#m
suwe ra ketemu.. ning endi paranmu
 G                  A
opo kowe iseh eleng aku..

   D          A
janjimu.. lan tresnamu..
   G        A      D
biso gawe.. ayeme atiku..
Em                  F#m
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
    G          A          D
nganti kapan kowe ninggalke aku..

(Intro) Bm  F#m  G A D

(Chorus)
D           A
fotomu ning kamarku
     Bm         A            G
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
   Em              A
ngene rasane.. yen kangen kowe..

D           A
tresnaku yo mung kowe..
Bm       A          G
tak gowo nganti selawase..
 Em                 A
aku ra bakal.. biso lali
          (D)
esem lan guyumu..

(Int.) D A Bm A
       G A D

D            A
esemmu.. lan guyumu..
   G        A        D
biso gawe.. senenge atiku..
Em                    F#m
suwe ra ketemu.. ning endi paranmu
 G                  A
opo kowe iseh eleng aku..

   D          A
janjimu.. lan tresnamu..
   G        A      D
biso gawe.. ayeme atiku..
Em                  F#m
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
    G          A          D
nganti kapan kowe ninggalke aku..

   D          A
janjimu.. lan tresnamu..
   G        A      D
biso gawe.. ayeme atiku..
Em                  F#m
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
    G          A          D
nganti kapan kowe ninggalke aku..

(Intro) Bm  F#m  G A D

(Chorus)
D           A
fotomu ning kamarku
     Bm         A            G
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
   Em              A
ngene rasane.. yen kangen kowe..

D           A
tresnaku yo mung kowe..
Bm       A          G
tak gowo nganti selawase..
 Em                 A
aku ra bakal.. biso lali
           D
esem lan guyumu..

D           A
fotomu ning kamarku
     Bm         A            G
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
   Em              A
ngene rasane.. yen kangen kowe..

D           A
tresnaku yo mung kowe..
Bm       A         G
tak gowo nganti selawase..
 Em                 A
aku ra bakal.. biso lali
           D
esem lan guyumu..
Lihat Semua Chord Eny Sagita
Posted on : by
Related Chords: