Kunci Gitar Fire Amanda - Mbelgedes



Capo di fret 2

(Intro) Am Dm Am
        Am Dm Am
        G Am G Am..

Am
 pingine HP Nokia
                     Dm
ternyata kok malah oppo
                   F
tak pikir kowe setia
       G            Am
jebule mung koyo ngono..

Am
 ibarate sego tiwul
                     Dm
dipangan ra nggawe sayur
                   F
luwih becik aku mundur
         G       Am
daripada atiku ancur..

G                   F
 janjimu koyo ning FB
                Dm
ra podo karo atine
                      Am
mbelgedes ra ono nyatane..
G                  F
 cintamu mung imitasi
                        Dm
gampang luntur koyo klambi
                 Am
marakke ngeloro ati..

(Chorus)
Am
wis cukup sakmene
Am
wis aku ra kere
Dm     G           Am
urip bareng karo kowe..

Am
wis cukup sakmene
Am
wis tak tinggal wae
Dm        G       Am
ngopi ben adem atine..

           Dm
sing tak pikir sakbendino awan bengi
                      Am
kok sih ngono dasar pacar sontoloyo
        Dm
ora ngerti yen dicinta yen disayang
            E
kok malah kowe mengecewakan..

(Int.) Am.. Dm Am
       G Am G Am

Am
 ibarate sego tiwul
                     Dm
dipangan ra nggawe sayur
                   F
luwih becik aku mundur
         G       Am
daripada atiku ancur..

G                   F
 janjimu koyo ning FB
                Dm
ra podo karo atine
                      Am
mbelgedes ra ono nyatane..
G                  F
 cintamu mung imitasi
                        Dm
gampang luntur koyo klambi
                 Am
marakke ngeloro ati..

(Chorus)
Am
wis cukup sakmene
Am
wis aku ra kere
Dm     G           Am
urip bareng karo kowe..

Am
wis cukup sakmene
Am
wis tak tinggal wae
Dm        G       Am
ngopi ben adem atine..

           Dm
sing tak pikir sakbendino awan bengi
                      Am
kok sih ngono dasar pacar sontoloyo
        Dm
ora ngerti yen dicinta yen disayang
            E
kok malah kowe mengecewakan..
           Am
buset deh..



Fire Amanda - Mbelgedes

(Intro) Bm Em Bm
        Bm Em Bm
        A Bm A Bm..

Bm
 pingine HP Nokia
                     Em
ternyata kok malah oppo
                   G
tak pikir kowe setia
       A            Bm
jebule mung koyo ngono..

Bm
 ibarate sego tiwul
                     Em
dipangan ra nggawe sayur
                   G
luwih becik aku mundur
         A       Bm
daripada atiku ancur..

A                   G
 janjimu koyo ning FB
                Em
ra podo karo atine
                      Bm
mbelgedes ra ono nyatane..
A                  G
 cintamu mung imitasi
                        Em
gampang luntur koyo klambi
                 Bm
marakke ngeloro ati..

(Chorus)
Bm
wis cukup sakmene
Bm
wis aku ra kere
Em     A           Bm
urip bareng karo kowe..

Bm
wis cukup sakmene
Bm
wis tak tinggal wae
Em        A       Bm
ngopi ben adem atine..

           Em
sing tak pikir sakbendino awan bengi
                      Bm
kok sih ngono dasar pacar sontoloyo
        Em
ora ngerti yen dicinta yen disayang
            F#
kok malah kowe mengecewakan..

(Int.) Bm.. Em Bm
       A Bm A Bm

Bm
 ibarate sego tiwul
                     Em
dipangan ra nggawe sayur
                   G
luwih becik aku mundur
         A       Bm
daripada atiku ancur..

A                   G
 janjimu koyo ning FB
                Em
ra podo karo atine
                      Bm
mbelgedes ra ono nyatane..
A                  G
 cintamu mung imitasi
                        Em
gampang luntur koyo klambi
                 Bm
marakke ngeloro ati..

(Chorus)
Bm
wis cukup sakmene
Bm
wis aku ra kere
Em     A           Bm
urip bareng karo kowe..

Bm
wis cukup sakmene
Bm
wis tak tinggal wae
Em        A       Bm
ngopi ben adem atine..

           Em
sing tak pikir sakbendino awan bengi
                      Bm
kok sih ngono dasar pacar sontoloyo
        Em
ora ngerti yen dicinta yen disayang
            F#
kok malah kowe mengecewakan..
           Bm
buset deh..
Lihat Semua Chord Fire Amanda
Posted on : by
Related Chords: