Kunci Gitar Arry Harmoko - Wis Ra Kuat Chord



Capo : fret 2

(Intro) G D C Cm

G               C
 atiku keloro loro..
Am                  D
 tresnoku amung disio-sio..
Bm                     Em
 wis piye maneh pancen ngene dalane..
Bm                Em
 wes ora iso diperjuangke..
          Am
tak tompo opo anane..
         D
tak kuat kuatke..

Bm           Em
 aku ro kowe dudu jodone..
      Am                       D
ojo diteruske.. cukup semene wae..

(Chorus)
         G
wis ra kuat aku..
    C
ngrasakke sikapmu..
         D
wis ra kuat aku..
     G
kudu ngerteni awakmu
      Em           Am
aku pilih mundur.. seko uripmu
           D
ben tenang atiku..

         G
wis ra kuat aku..
C
nyawang tingkahmu..
         D
wis ra kuat aku..
    G
nuruti kekarepanmu
      Em           Am    D
aku pilih mundur.. seko uripmu..
                    C     Cm D
timbang tambah ajur atiku..

(Int.) G D Em..
       C G Am D
       G D Em..
       C  D..

Bm           Em
 aku ro kowe dudu jodone..
      Am                       D
ojo diteruske.. cukup semene wae..

(Chorus)
         G
wis ra kuat aku..
    C
ngrasakke sikapmu..
         D
wis ra kuat aku..
     G
kudu ngerteni awakmu
      Em           Am
aku pilih mundur.. seko uripmu
           D
ben tenang atiku..

         G
wis ra kuat aku..
C
nyawang tingkahmu..
         D
wis ra kuat aku..
    G
nuruti kekarepanmu
      Em           Am    D
aku pilih mundur.. seko uripmu..
                    C     Cm D
timbang tambah ajur atiku..
                    C     Cm D  G
timbang tambah ajur atiku..



Arry Harmoko - Wis Ra Kuat

(Intro) A E D Dm

A               D
 atiku keloro loro..
Bm                  E
 tresnoku amung disio-sio..
C#m                    F#m
 wis piye maneh pancen ngene dalane..
C#m               F#m
 wes ora iso diperjuangke..
          Bm
tak tompo opo anane..
         E
tak kuat kuatke..

C#m          F#m
 aku ro kowe dudu jodone..
      Bm                       E
ojo diteruske.. cukup semene wae..

(Chorus)
         A
wis ra kuat aku..
    D
ngrasakke sikapmu..
         E
wis ra kuat aku..
     A
kudu ngerteni awakmu
      F#m          Bm
aku pilih mundur.. seko uripmu
           E
ben tenang atiku..

         A
wis ra kuat aku..
D
nyawang tingkahmu..
         E
wis ra kuat aku..
    A
nuruti kekarepanmu
      F#m          Bm    E
aku pilih mundur.. seko uripmu..
                    D     Dm E
timbang tambah ajur atiku..

(Int.) A E F#m..
       D A Bm E
       A E F#m..
       D  E..

C#m          F#m
 aku ro kowe dudu jodone..
      Bm                       E
ojo diteruske.. cukup semene wae..

(Chorus)
         A
wis ra kuat aku..
    D
ngrasakke sikapmu..
         E
wis ra kuat aku..
     A
kudu ngerteni awakmu
      F#m          Bm
aku pilih mundur.. seko uripmu
           E
ben tenang atiku..

         A
wis ra kuat aku..
D
nyawang tingkahmu..
         E
wis ra kuat aku..
    A
nuruti kekarepanmu
      F#m          Bm    E
aku pilih mundur.. seko uripmu..
                    D     Dm E
timbang tambah ajur atiku..
                    D     Dm E  A
timbang tambah ajur atiku..

Chord Arry Harmoko - Wis Ra Kuat

Lihat Semua :