Kunci Gitar Didik Budi - Wonosari Mbagi Ati



Capo di fret 4

(Intro) A Dm G C G

C         G             Am     G
 kudu tak goleki.. ning ngendi..
F            G           C
janjimu sing wingi ngancani..
A                      Dm
gek opo mungkin awakmu wes lali..
  G                    C            G
cobo dadi aku.. we bakale loro ati..

C          G           Am    G
 yen tak fikir kabeh salahku..
    F        G           C
ku mbuka ati kanggo sliramu..
     A
sing jelas isomu..
            Dm
mung nggawe loro atiku..
  G
cukup reti kowe..
      C               F F C
kabeh tingkah lakumu..

(Chorus)
         F
ning wonosari iki..
       Dm
kowe lungo mbagi ati..
  G
loroku sing wingi..
 C
iseh tak tambani..
    A
sak iki we teko..
          Dm
mung nambahi loro..
   G                      C
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

(Int.) F Dm G C
       A Dm G C G

C          G           Am    G
 yen tak fikir kabeh salahku..
  F        G           C
kubuka ati kanggo sliramu..
     A                       Dm
sing jelas isomu mung nggawe loro atiku..
  G                     C
cukup reti kowe.. kabeh tingkah lakumu..

(Chorus)
         F
ning wonosari iki..
       Dm
kowe lungo mbagi ati..
  G
loroku sing wingi..
 C
iseh tak tambani..
    A
sak iki we teko..
          Dm
mung nambahi loro..
   G                      C  C7
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

         F
ning wonosari iki..
       Dm
kowe lungo mbagi ati..
  G
loroku sing wingi..
 C
iseh tak tambani..
    A
sak iki we teko..
          Dm
mung nambahi loro..
   G                      C
Gusti kulo pun ikhlas legowo..
   G                      C
Gusti kulo pun ikhlas legowo..



Didik Budi - Wonosari Mbagi Ati

(Intro) C# F#m B E B

E         B             C#m    B
 kudu tak goleki.. ning ngendi..
A            B           E
janjimu sing wingi ngancani..
C#                     F#m
gek opo mungkin awakmu wes lali..
  B                    E            B
cobo dadi aku.. we bakale loro ati..

E          B           C#m   B
 yen tak fikir kabeh salahku..
    A        B           E
ku mbuka ati kanggo sliramu..
     C#
sing jelas isomu..
            F#m
mung nggawe loro atiku..
  B
cukup reti kowe..
      E               A A E
kabeh tingkah lakumu..

(Chorus)
         A
ning wonosari iki..
       F#m
kowe lungo mbagi ati..
  B
loroku sing wingi..
 E
iseh tak tambani..
    C#
sak iki we teko..
          F#m
mung nambahi loro..
   B                      E
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

(Int.) A F#m B E
       C# F#m B E B

E          B           C#m   B
 yen tak fikir kabeh salahku..
  A        B           E
kubuka ati kanggo sliramu..
     C#                      F#m
sing jelas isomu mung nggawe loro atiku..
  B                     E
cukup reti kowe.. kabeh tingkah lakumu..

(Chorus)
         A
ning wonosari iki..
       F#m
kowe lungo mbagi ati..
  B
loroku sing wingi..
 E
iseh tak tambani..
    C#
sak iki we teko..
          F#m
mung nambahi loro..
   B                      E  E7
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

         A
ning wonosari iki..
       F#m
kowe lungo mbagi ati..
  B
loroku sing wingi..
 E
iseh tak tambani..
    C#
sak iki we teko..
          F#m
mung nambahi loro..
   B                      E
Gusti kulo pun ikhlas legowo..
   B                      E
Gusti kulo pun ikhlas legowo..

Chord Didik Budi

Chord Didik Budi - Wonosari Mbagi Ati

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :