Kunci Gitar Mala Agatha - Jutaan Sayang



Capo di fret 1

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G..

  C           G         Am Em
roso ati.. ra biso ngapusi..
F        C           Dm             G
 amung kowe.. sing paling tak tresnani..
F         C           G          Am
 pedangen dodoku, yo amung ono kowe..
      F                  G        C
bakal tak simpen.. ning ati selawase..

     C              G          Am  Em
ra kurang kurang anggonku berjuang..
F           C
 wis ping jutaan..
      Dm           G
anggonku ngomong sayang..
F         C              G          Am
 gede tresnaku.. yo mung kanggo awakmu..
       F             G        C
nganti nyowo.. pisah karo rogoku..

(Chorus)
         F     G           C
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       Dm               G         C
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
        F      G          Am
mugo Gusti.. maringi restune..
           Dm         G       C
kowe karo aku.. bahagia selawase..

(Int.) F G C..
       Dm G C..
       F G Am..
       Dm G C..

     C              G          Am  Em
ra kurang kurang anggonku berjuang..
F           C
 wis ping jutaan..
      Dm           G
anggonku ngomong sayang..
F         C              G          Am
 gede tresnaku.. yo mung kanggo awakmu..
       F             G        C   C7
nganti nyowo.. pisah karo rogoku..

(Chorus)
         F     G           C
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       Dm               G         C
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
C7      F      G          Am
mugo Gusti.. maringi restune..
           Dm         G       C
kowe karo aku.. bahagia selawase..

         F     G           C
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       Dm               G         C
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
C7      F      G          Am
mugo Gusti.. maringi restune..
           Dm         G       C
kowe karo aku.. bahagia selawase..
           Dm         G       C
kowe karo aku.. bahagia selawase..



Mala Agatha - Jutaan Sayang

(Intro) C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G#..

  C#          G#        A#m Fm
roso ati.. ra biso ngapusi..
F#       C#          D#m            G#
 amung kowe.. sing paling tak tresnani..
F#        C#          G#         A#m
 pedangen dodoku, yo amung ono kowe..
      F#                 G#       C#
bakal tak simpen.. ning ati selawase..

     C#             G#         A#m Fm
ra kurang kurang anggonku berjuang..
F#          C#
 wis ping jutaan..
      D#m          G#
anggonku ngomong sayang..
F#        C#             G#         A#m
 gede tresnaku.. yo mung kanggo awakmu..
       F#            G#       C#
nganti nyowo.. pisah karo rogoku..

(Chorus)
         F#    G#          C#
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       D#m              G#        C#
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
        F#     G#         A#m
mugo Gusti.. maringi restune..
           D#m        G#      C#
kowe karo aku.. bahagia selawase..

(Int.) F# G# C#..
       D#m G# C#..
       F# G# A#m..
       D#m G# C#..

     C#             G#         A#m Fm
ra kurang kurang anggonku berjuang..
F#          C#
 wis ping jutaan..
      D#m          G#
anggonku ngomong sayang..
F#        C#             G#         A#m
 gede tresnaku.. yo mung kanggo awakmu..
       F#            G#       C#  C#7
nganti nyowo.. pisah karo rogoku..

(Chorus)
         F#    G#          C#
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       D#m              G#        C#
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
C#7     F#     G#         A#m
mugo Gusti.. maringi restune..
           D#m        G#      C#
kowe karo aku.. bahagia selawase..

         F#    G#          C#
sumpah mati.. aku tresno kowe..
       D#m              G#        C#
maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
C#7     F#     G#         A#m
mugo Gusti.. maringi restune..
           D#m        G#      C#
kowe karo aku.. bahagia selawase..
           D#m        G#      C#
kowe karo aku.. bahagia selawase..

Chord Mala Agatha

Chord Mala Agatha - Jutaan Sayang

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :