Kunci Gitar Didik Budi - Milih Kelangan



(Intro) C D Bm Em
        Am D G..

     G   Am                       D
senadjan.. kowe mbiyen tak angen angen..
 -C     Bm                E
susah bareng mulyo ro liyane..
          Am
mergo hal sepele..
  D                 G  D
rasane wes raono ajine..

  G  Am                  D
bedo.. dalan ceritone muspro..
  Bm               Em
saiki kowe wes bahagia ro liyane..
     Am        D              G
cobo tak tompo.. nrimo opo anane..

           Am
aku wes berjuang..
C            G
 aku wes tenanan..
             C
ajur bubrah atiku..
                  D
ngrasakke kabeh polahmu..

(Chorus)
C           D         Bm   Em
 mending ku milih kelangan..
Am         D           G   
 timbang terus terusan kelaran..
C       D                Bm      Em
 soyo suwe mong tok nggo pelampiasan..
Am       D          G
 aku wes kesel berjuang..

(Int.) C D Bm Em Am D G
       C D Bm Em Am D G D

  G  Am                  D
bedo.. dalan ceritone muspro..
  Bm               Em
saiki kowe wes bahagia ro liyane..
     Am        D              G
cobo tak tompo.. nrimo opo anane..

           Am
aku wes berjuang..
C            G
 aku wes tenanan..
             C
ajur bubrah atiku..
                  D
ngrasakke kabeh polahmu..

(Chorus)
C           D         Bm   Em
 mending ku milih kelangan..
Am         D           G   
 timbang terus terusan kelaran..
C       D                Bm      Em
 soyo suwe mong tok nggo pelampiasan..
Am       D          G
 aku wes kesel berjuang..
C       D                Bm      Em
 soyo suwe mong tok nggo pelampiasan..
Am       D          G
 aku wes kesel berjuang..
Lihat Semua Chord Didik Budi
Posted on : by
Related Chords: