Kunci Gitar Didik Budi - Cukup Reti



Capo di fret 2

(Intro) Am F Dm E
        Am F Dm  E..

     Am            Dm
koyo ngene rasane ati..
          G
remok sak remok remoke
         C
ajur sak ajur ajure..
     F
kowe nyepelekke..
       Dm
tresno sing mbo gawe..
     E                 Am   E
alus coromu nglungani atiku..

     Am               Dm
piye meneh carane.. kuat..
          G             C
ngleremno ati.. ben ora sambat..
    F                    Dm
ora gampang.. berjuang dewe..
     E                       Am     E
nibo tangi kepontang panting atine..

(Reff)
      Am             G
sadar diri lan cukup reti..
       Dm                        Am  E
wong koyo aku ra pantes nyanding awakmu..

   Am              G
isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
     Dm                     Am
karo putusanmu sing wes mbo gawe..
       Dm  E                Am
tak tompo.. yen wes ngene akhire..

(Int.) Dm  Am  B  E
       Dm  Am  B  E..

(Reff)
      Am             G
sadar diri lan cukup reti..
       Dm                        Am  E
wong koyo aku ra pantes nyanding awakmu..

   Am              G
isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
     Dm                     Am
karo putusanmu sing wes mbo gawe..
       Dm  E                Am
tak tompo.. yen wes ngene akhire..

E       Am             G
sadar diri.. lan cukup reti..
       Dm                        Am
wong koyo aku ra pantes nyanding awakmu..

E      Am          G
isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
     Dm                     Am
karo putusanmu sing wes mbo gawe..
       Dm  E                Am
tak tompo.. yen wes ngene akhire..





(Intro) Bm G Em F#
        Bm G Em  F#..

     Bm            Em
koyo ngene rasane ati..
          A
remok sak remok remoke
         D
ajur sak ajur ajure..
     G
kowe nyepelekke..
       Em
tresno sing mbo gawe..
     F#                Bm   F#
alus coromu nglungani atiku..

     Bm               Em
piye meneh carane.. kuat..
          A             D
ngleremno ati.. ben ora sambat..
    G                    Em
ora gampang.. berjuang dewe..
     F#                      Bm     F#
nibo tangi kepontang panting atine..

(Reff)
      Bm             A
sadar diri lan cukup reti..
       Em                        Bm  F#
wong koyo aku ra pantes nyanding awakmu..

   Bm              A
isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
     Em                     Bm
karo putusanmu sing wes mbo gawe..
       Em  F#               Bm
tak tompo.. yen wes ngene akhire..

(Int.) Em  Bm  C#  F#
       Em  Bm  C#  F#..

(Reff)
      Bm             A
sadar diri lan cukup reti..
       Em                        Bm  F#
wong koyo aku ra pantes nyanding awakmu..

   Bm              A
isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
     Em                     Bm
karo putusanmu sing wes mbo gawe..
       Em  F#               Bm
tak tompo.. yen wes ngene akhire..

F#      Bm             A
sadar diri.. lan cukup reti..
       Em                        Bm
wong koyo aku ra pantes nyanding awakmu..

F#     Bm          A
isoku nrimo.. sak nrimo nrimone..
     Em                     Bm
karo putusanmu sing wes mbo gawe..
       Em  F#               Bm
tak tompo.. yen wes ngene akhire..
Lihat Semua :

Didik Budi

Chord Kunci Gitar lainnya: