Kunci Gitar Didi Kempot - Wong Ra Cetho



(Intro) C  Dm  G  C
        F  Em Am Dm G C G..

C               Dm
senengo.. senengno atimu
  G                     C
peresen eluh sing ono.. mripatku..
Am                     Dm
wis tak trimo.. meneng karo ngelus dodo
  G                 C         Dm G
kuat ra kuat meh ngomong opo..

C               Dm
mesemmu.. ning aku mung lamis
  G                      C
seprene kowe mung.. gawe nangis..
Am                  Dm
wis tak trimo.. senajan ning ati loro
  G                   C
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

(Intro) Dm Em G C..

(Chorus)
     C
kembange kembang kenangan
 Am
alom ilang gagange
    Dm
tak sawang saiki bedho
 G
uwis ilang wangine..

(Intro) Dm G C

      C
wong uwis nyoto konangan
  Am
karo uwong liyane
  Dm        G          C
tego kowe karo kancaku dewe..

(Int.) C  Dm  G  C
       F  Em Am Dm G C..

C               Dm
mesemmu.. ning aku mung lamis
  G                      C
seprene kowe mung.. gawe nangis..
Am                  Dm
wis tak trimo.. senajan ning ati loro
  G                   C
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

(Intro) Dm Em G C..

(Chorus)
     C
kembange kembang kenangan
 Am
alom ilang gagange
    Dm
tak sawang saiki bedho
 G
uwis ilang wangine..

(Intro) Dm G C

      C
wong uwis nyoto konangan
  Am
karo uwong liyane
  Dm        G          C
tego kowe karo kancaku dewe..

(Outro) Dm G C



Didi Kempot - Wong Ra Cetho

(Intro) A  Bm  E  A
        D  C#m F#m Bm E A E..

A               Bm
senengo.. senengno atimu
  E                     A
peresen eluh sing ono.. mripatku..
F#m                    Bm
wis tak trimo.. meneng karo ngelus dodo
  E                 A         Bm E
kuat ra kuat meh ngomong opo..

A               Bm
mesemmu.. ning aku mung lamis
  E                      A
seprene kowe mung.. gawe nangis..
F#m                 Bm
wis tak trimo.. senajan ning ati loro
  E                   A
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

(Intro) Bm C#m E A..

(Chorus)
     A
kembange kembang kenangan
 F#m
alom ilang gagange
    Bm
tak sawang saiki bedho
 E
uwis ilang wangine..

(Intro) Bm E A

      A
wong uwis nyoto konangan
  F#m
karo uwong liyane
  Bm        E          A
tego kowe karo kancaku dewe..

(Int.) A  Bm  E  A
       D  C#m F#m Bm E A..

A               Bm
mesemmu.. ning aku mung lamis
  E                      A
seprene kowe mung.. gawe nangis..
F#m                 Bm
wis tak trimo.. senajan ning ati loro
  E                   A
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

(Intro) Bm C#m E A..

(Chorus)
     A
kembange kembang kenangan
 F#m
alom ilang gagange
    Bm
tak sawang saiki bedho
 E
uwis ilang wangine..

(Intro) Bm E A

      A
wong uwis nyoto konangan
  F#m
karo uwong liyane
  Bm        E          A
tego kowe karo kancaku dewe..

(Outro) Bm E A..

Didi Kempot

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :