Kunci Gitar Didi Kempot - Tatu



Capo di fret 2

(Intro) G GMaj7 C D

  G
Senajan kowe ngilang
GMaj7
Ra biso tak sawang
C
Nanging neng ati tansah kelingan
        D
Manise janji.. janjimu kuwi
         G    Am D
Nglarani ati..

  G
Senajan aku loro
G
Ning isih kuat nyonggo
  C
Tatu.. sing ono ndodo
          D
Perih rasane yen eling kowe
           G
Angel tambane..

(Intro) Am D G Em Am D G

         C
Opo aku salah.. yen aku crito
       G
Opo anane..
                       Am
Wong sing neng sandhingmu
         D                G
ben melu krungu.. piye tenane..

         C
Opo aku salah.. yen aku kondho
       G
Opo anane..
           Am           D
Ceritane tresno naliko mbiyen
        G
Aku lan kowe..

(Int.) G  C  D  G Am D

  G
Senajan aku loro
G
Ning isih kuat nyonggo
  C
Tatu.. sing ono ndodo
          D
Perih rasane yen eling kowe
           G
Angel tambane..

(Intro) Am D G Em Am D G

         C
Opo aku salah.. yen aku crito
       G
Opo anane..
                       Am
Wong sing neng sandhingmu
         D                G
ben melu krungu.. piye tenane..

         C
Opo aku salah.. yen aku kondho
       G
Opo anane..
           Am           D
Ceritane tresno naliko mbiyen
        G
Aku lan kowe..

                       Am
Wong sing neng sandhingmu
         D                   G
ben melu krungu.. Sing tak rasake..



Didi Kempot - Tatu

(Intro) A AMaj7 D E

  A
Senajan kowe ngilang
AMaj7
Ra biso tak sawang
D
Nanging neng ati tansah kelingan
        E
Manise janji.. janjimu kuwi
         A    Bm E
Nglarani ati..

  A
Senajan aku loro
A
Ning isih kuat nyonggo
  D
Tatu.. sing ono ndodo
          E
Perih rasane yen eling kowe
           A
Angel tambane..

(Intro) Bm E A F#m Bm E A

         D
Opo aku salah.. yen aku crito
       A
Opo anane..
                       Bm
Wong sing neng sandhingmu
         E                A
ben melu krungu.. piye tenane..

         D
Opo aku salah.. yen aku kondho
       A
Opo anane..
           Bm           E
Ceritane tresno naliko mbiyen
        A
Aku lan kowe..

(Int.) A  D  E  A Bm E

  A
Senajan aku loro
A
Ning isih kuat nyonggo
  D
Tatu.. sing ono ndodo
          E
Perih rasane yen eling kowe
           A
Angel tambane..

(Intro) Bm E A F#m Bm E A

         D
Opo aku salah.. yen aku crito
       A
Opo anane..
                       Bm
Wong sing neng sandhingmu
         E                A
ben melu krungu.. piye tenane..

         D
Opo aku salah.. yen aku kondho
       A
Opo anane..
           Bm           E
Ceritane tresno naliko mbiyen
        A
Aku lan kowe..

                       Bm
Wong sing neng sandhingmu
         E                   A
ben melu krungu.. Sing tak rasake..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: