Kunci Gitar Didi Kempot - Sigar Tresnone


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) Am F Dm E
        Dm Am D F Am

              Am   G    F
Piring sing pecah ilang separo
Am                       E
 tak sayang sayang kok koyo ngono
           Dm              Am
Sigar dadi loro urung dadi bojo
    D         F      Am
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) D F Am

              Am       F
Piring sing pecah kari tilase
Am                          E
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Dm               Am
Metengi atiku iki perih rasane
       E                  Am
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) F Am E D Am

  E
Mangan mung kari muluk
         Am
wis neng ngarepe lambe
E
Aku sing ngrekoso
     F          Am
neng ra melu ngrasakke

(Intro) F Am

  E
Ngelak mung kari ngombe
  Am
Kabeh wis tak cepakke
  E                     Am
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) F.. Em Am

              Am  G    F
Piring sing pecah kari tilase
Am                       E
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Dm               Am
Metengi atiku iki perih rasane
       E                  Am
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) F Am E D Am

  E
Mangan mung kari muluk
         Am
wis neng ngarepe lambe
E
Aku sing ngrekoso
     F          Am
neng ra melu ngrasakke

(Intro) F Am

  E
Ngelak mung kari ngombe
  Am
Kabeh wis tak cepakke
  E                     Am
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) F.. Em Am

              Am   G    F
Piring sing pecah ilang separo
Am                       E
 tak sayang sayang kok koyo ngono
           Dm              Am
Sigar dadi loro urung dadi bojo
    D         F      Am
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) D F Am

              Am       F
Piring sing pecah kari tilase
Am                          E
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Dm               Am
Metengi atiku iki perih rasane
       E                  Am
mbiyen sayang saiki ilang tresnane..



Didi Kempot - Sigar Tresnone

(Intro) Bm G Em F#
        Em Bm E G Bm

              Bm   A    G
Piring sing pecah ilang separo
Bm                       F#
 tak sayang sayang kok koyo ngono
           Em              Bm
Sigar dadi loro urung dadi bojo
    E         G      Bm
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) E G Bm

              Bm       G
Piring sing pecah kari tilase
Bm                          F#
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Em               Bm
Metengi atiku iki perih rasane
       F#                 Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) G Bm F# E Bm

  F#
Mangan mung kari muluk
         Bm
wis neng ngarepe lambe
F#
Aku sing ngrekoso
     G          Bm
neng ra melu ngrasakke

(Intro) G Bm

  F#
Ngelak mung kari ngombe
  Bm
Kabeh wis tak cepakke
  F#                    Bm
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) G.. F#m Bm

              Bm  A    G
Piring sing pecah kari tilase
Bm                       F#
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Em               Bm
Metengi atiku iki perih rasane
       F#                 Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

(Intro) G Bm F# E Bm

  F#
Mangan mung kari muluk
         Bm
wis neng ngarepe lambe
F#
Aku sing ngrekoso
     G          Bm
neng ra melu ngrasakke

(Intro) G Bm

  F#
Ngelak mung kari ngombe
  Bm
Kabeh wis tak cepakke
  F#                    Bm
nanging aku malah tok lalekke

(Intro) G.. F#m Bm

              Bm   A    G
Piring sing pecah ilang separo
Bm                       F#
 tak sayang sayang kok koyo ngono
           Em              Bm
Sigar dadi loro urung dadi bojo
    E         G      Bm
opo pancen pancene durung jodho

(Intro) E G Bm

              Bm       G
Piring sing pecah kari tilase
Bm                          F#
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Em               Bm
Metengi atiku iki perih rasane
       F#                 Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane..
Lihat semua chord Didi Kempot
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: