Kunci Gitar Didi Kempot - Pamer Bojo


AutoScroll  

Capo di fret 4

(Intro) G C G  Em  Bm
        C D Bm Em
        C D G

        G         C            G
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Em               Bm
Rino wengi atiku rasane peteng
C          D     Bm          Em
Tansah kelingan, kepengen nyawang
    C      Am        D
Sedelo wae uwis emoh tenan..

(Intro) Am D

         G         C       G
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Em                Bm
Nganti seprene suwene aku ngenteni
C           D     Bm          Em
Nangis batinku, nggrantes uripku
        C         D         G
Teles kebes netes eluh neng dadaku

(Intro) Em Bm C Em
        Em Bm C D G

(Chorus)
  G         Bm
Dudu klambi anyar
           C
sing neng njero lemariku
 Am
Nanging bojo anyar
      D
sing mbo pamerke neng aku

(Intro) 
C D G

  G        Bm
Dudu wangi mawar
         C
sing tak sawang neng mripatku
 Am
Nanging kowe lali
      D
nglarani wong koyo aku

C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D             G
Pamer bojo anyar neng ngarepku

      G            C       G
Cidro janji tegane kowe ngapusi
            Em                Bm
Nganti seprene suwene aku ngenteni
C           D     Bm          Em
Nangis batinku, nggrantes uripku
        C         D         G
Teles kebes netes eluh neng dadaku

(Intro) Em Bm C Em
        Em Bm C D G

(Chorus)
  G         Bm
Dudu klambi anyar
           C
sing neng njero lemariku
 Am
Nanging bojo anyar
      D
sing mbo pamerke neng aku

(Intro) C D G

  G        Bm
Dudu wangi mawar
         C
sing tak sawang neng mripatku
 Am
Nanging kowe lali
      D
nglarani wong koyo aku

C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D             G
Pamer bojo anyar neng ngarepku

C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D          G
Pamer bojo anyar neng ngarepku..
Lihat semua chord Didi Kempot
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: