Kunci Gitar Didi Kempot - Ninggali Tatu



Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em F C Dm G 
        Am Em F C
        Am Em F  G  C

    C         G      Am          Em
nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
     F          C         Dm            G
neng kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
Am      Em     F         C
rasane ati iki koyo keno mowo
Am             Em           F         G
bareng wis ngerti ning mburiku kowe ngliyo..

   C        G        Am        Em
janjine ngancani nganti tekane pati
     F       C            Dm        G
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Am       Em         F      C
panase geni ra koyo panase ati
Am            Em           F      G
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
C          G           Am      Em
kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
F             C   Dm           G
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
C          G           Am       Em
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
F          C         Dm        G
anggonku labuh kowe opo iseh kurang..

(Interlude) C G Am Em F C Dm G
            C G Am Em F C Dm G C

    C         G      Am          Em
nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
     F          C         Dm            G
neng kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
Am      Em     F         C
rasane ati iki koyo keno mowo
Am             Em           F         G
bareng wis ngerti ning mburiku kowe ngliyo..

   C        G        Am        Em
janjine ngancani nganti tekane pati
     F       C            Dm        G
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Am       Em         F      C
panase geni ra koyo panase ati
Am            Em           F      G
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
C          G           Am      Em
kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
F             C   Dm           G
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
C          G           Am       Em
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
F          C         Dm        G
anggonku labuh kowe opo iseh kurang..

(Outro) C G Am Em F C Dm G  C



Didi Kempot - Ninggali Tatu

(Intro) E B C#m G#m A E F#m B 
        C#m G#m A E
        C#m G#m A  B  E

    E         B      C#m         G#m
nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
     A          E         F#m           B
neng kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
C#m     G#m    A         E
rasane ati iki koyo keno mowo
C#m            G#m          A         B
bareng wis ngerti ning mburiku kowe ngliyo..

   E        B        C#m       G#m
janjine ngancani nganti tekane pati
     A       E            F#m       B
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
C#m      G#m        A      E
panase geni ra koyo panase ati
C#m           G#m          A      B
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
E          B           C#m     G#m
kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
A             E   F#m          B
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
E          B           C#m      G#m
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
A          E         F#m       B
anggonku labuh kowe opo iseh kurang..

(Interlude) E B C#m G#m A E F#m B
            E B C#m G#m A E F#m B E

    E         B      C#m         G#m
nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
     A          E         F#m           B
neng kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
C#m     G#m    A         E
rasane ati iki koyo keno mowo
C#m            G#m          A         B
bareng wis ngerti ning mburiku kowe ngliyo..

   E        B        C#m       G#m
janjine ngancani nganti tekane pati
     A       E            F#m       B
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
C#m      G#m        A      E
panase geni ra koyo panase ati
C#m           G#m          A      B
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
E          B           C#m     G#m
kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
A             E   F#m          B
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
E          B           C#m      G#m
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
A          E         F#m       B
anggonku labuh kowe opo iseh kurang..

(Outro) E B C#m G#m A E F#m B  E
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: