Kunci Gitar Didi Kempot - Nganti Kuru



(Intro) Em B D A
        C G Am D

  G           C        G
nelangsane atiku yen kelingan
  D                C           D
marang sliramu.. telung taun lawase
C             D       G           D
nggonku ngenteni kowe nganti kuru..

  G             C
kabeh konco wes ngerti
    G    D
yen kowe kuwi duwekku
  C         D
nanging opo salahku
C           D
kowe ninggalke aku
G
tanpo weneh warto..

(Chorus)
    G            C
senajan aku wong ora nduwe
D            G
 nanging ojo di ece
Em             Am
 kowe mbiyen piye janjine
D           G
 kok dadi koyo ngene..

  G               C
remuk jeroning atiku iki
D            G
 kowe mblenjani janji
Em         Am
 selawase urepku iki
D         G
 aku ra bakal lali..

(Int.) G  D  A  C  G Em A D

  G             C
kabeh konco wes ngerti
    G    D
yen kowe kuwi duwekku
  C         D
nanging opo salahku
C           D
kowe ninggalke aku
G
tanpo weneh warto..

(Chorus)
    G            C
senajan aku wong ora nduwe
D            G
 nanging ojo di ece
Em             Am
 kowe mbiyen piye janjine
D           G
 kok dadi koyo ngene..

  G               C
remuk jeroning atiku iki
D            G
 kowe mblenjani janji
Em         Am
 selawase urepku iki
D         G
 aku ra bakal lali..

Em         Am
 selawase urepku iki
D         G
 aku ra bakal lali..



Didi Kempot - Nganti Kuru

(Intro) Am E G D
        F C Dm G

  C           F        C
nelangsane atiku yen kelingan
  G                F           G
marang sliramu.. telung taun lawase
F             G       C           G
nggonku ngenteni kowe nganti kuru..

  C             F
kabeh konco wes ngerti
    C    G
yen kowe kuwi duwekku
  F         G
nanging opo salahku
F           G
kowe ninggalke aku
C
tanpo weneh warto..

(Chorus)
    C            F
senajan aku wong ora nduwe
G            C
 nanging ojo di ece
Am             Dm
 kowe mbiyen piye janjine
G           C
 kok dadi koyo ngene..

  C               F
remuk jeroning atiku iki
G            C
 kowe mblenjani janji
Am         Dm
 selawase urepku iki
G         C
 aku ra bakal lali..

(Int.) C  G  D  F  C Am D G

  C             F
kabeh konco wes ngerti
    C    G
yen kowe kuwi duwekku
  F         G
nanging opo salahku
F           G
kowe ninggalke aku
C
tanpo weneh warto..

(Chorus)
    C            F
senajan aku wong ora nduwe
G            C
 nanging ojo di ece
Am             Dm
 kowe mbiyen piye janjine
G           C
 kok dadi koyo ngene..

  C               F
remuk jeroning atiku iki
G            C
 kowe mblenjani janji
Am         Dm
 selawase urepku iki
G         C
 aku ra bakal lali..

Am         Dm
 selawase urepku iki
G         C
 aku ra bakal lali..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: