Kunci Gitar Didi Kempot - Lelakon Tresno


AutoScroll  

(Intro) C G Am G
        F G# C G

  C                G
Separo atimu lungo ninggalake aku
  F         G      C
Seprene ono ngendi paranmu
  Dm
Lungo tanpo pamit
       Em            Am
ninggalke crito sing pait
  F          D      G           Dm G
Keracun batinku kepengen njerit..

  C
Lereng argo wilis
     G
dadi saksi nggonku nangis
  F        G      C
Rasane ati koyo diiris
     Dm
Neng kutho kediri
     Em         Am
iseh tak simpen neng ati
   F        G       C
Janjimu naliko neng sekar taji

(Intro) G C F G C

(Chorus)
     C
Koyo sumendale nyowo
       F
kang cinabut soko rogo
     G                      C      F G C
Kowe pamit lungo megat tali tresno

           C
Hang rusak tali akromo
     F
Kowe lali kowe cidro
       G                     C
Kowe kepincut marang nafsune durjono

      C
Tak leremke atiku
        G
senajan kesekso batinku
 F       G         C
Aku percoyo marang gustiku
    Dm
Yen wes titi wanci
  Em           Am
jagad madangi atimu
F           G     C
Jembare samudro pangapuraku

(Interlude) G C F G C
            Dm Em Am F G C G

  C
Lereng argo wilis
     G
dadi saksi nggonku nangis
  F        G      C
Rasane ati koyo diiris
     Dm
Neng kutho kediri
     Em         Am
iseh tak simpen neng ati
   F        G       C
Janjimu naliko neng sekar taji

(Intro) G C F G C

(Chorus)
     C
Koyo sumendale nyowo
       F
kang cinabut soko rogo
     G                      C      F G C
Kowe pamit lungo megat tali tresno

           C
Hang rusak tali akromo
     F
Kowe lali kowe cidro
       G                     C
Kowe kepincut marang nafsune durjono

      C
Tak leremke atiku
        G
senajan kesekso batinku
 F       G         C
Aku percoyo marang gustiku
    Dm
Yen wes titi wanci
  Em           Am
jagad madangi atimu
F           G     C
Jembare samudro pangapuraku..

(Outro) Dm Em Dm G C



Didi Kempot - Lelakon Tresno

(Intro) B F# G#m F#
        E G B F#

  B                F#
Separo atimu lungo ninggalake aku
  E         F#     B
Seprene ono ngendi paranmu
  C#m
Lungo tanpo pamit
       D#m           G#m
ninggalke crito sing pait
  E          C#     F#          C#m F#
Keracun batinku kepengen njerit..

  B
Lereng argo wilis
     F#
dadi saksi nggonku nangis
  E        F#     B
Rasane ati koyo diiris
     C#m
Neng kutho kediri
     D#m        G#m
iseh tak simpen neng ati
   E        F#      B
Janjimu naliko neng sekar taji

(Intro) F# B E F# B

(Chorus)
     B
Koyo sumendale nyowo
       E
kang cinabut soko rogo
     F#                     B      E F# B
Kowe pamit lungo megat tali tresno

           B
Hang rusak tali akromo
     E
Kowe lali kowe cidro
       F#                    B
Kowe kepincut marang nafsune durjono

      B
Tak leremke atiku
        F#
senajan kesekso batinku
 E       F#        B
Aku percoyo marang gustiku
    C#m
Yen wes titi wanci
  D#m          G#m
jagad madangi atimu
E           F#    B
Jembare samudro pangapuraku

(Interlude) F# B E F# B
            C#m D#m G#m E F# B F#

  B
Lereng argo wilis
     F#
dadi saksi nggonku nangis
  E        F#     B
Rasane ati koyo diiris
     C#m
Neng kutho kediri
     D#m        G#m
iseh tak simpen neng ati
   E        F#      B
Janjimu naliko neng sekar taji

(Intro) F# B E F# B

(Chorus)
     B
Koyo sumendale nyowo
       E
kang cinabut soko rogo
     F#                     B      E F# B
Kowe pamit lungo megat tali tresno

           B
Hang rusak tali akromo
     E
Kowe lali kowe cidro
       F#                    B
Kowe kepincut marang nafsune durjono

      B
Tak leremke atiku
        F#
senajan kesekso batinku
 E       F#        B
Aku percoyo marang gustiku
    C#m
Yen wes titi wanci
  D#m          G#m
jagad madangi atimu
E           F#    B
Jembare samudro pangapuraku..

(Outro) C#m D#m C#m F# B
Lihat semua chord Didi Kempot
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: