Kunci Gitar Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C G Am
        F G C

  C                Dm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
  G                 C
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
  Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
         G                     C
nganti mati wong loro podo tresnane

(Intro) F G

  C                Dm
kowe nduwe aku ojo pingin liyane
  G                 C
kowe tresno aku ojo lali janjine
  Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
         G                   C
yo mung gusti sing biso misahake

(Intro) Dm G C

(Chorus)
F       G       Em       Am
wangine kembang sing ono ati
 F         G        C
ojo nganti lali disirami
F       G      Em       Am
wangine tresno sing ono dodo
 F          Dm          G
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

  C                Dm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
  G                 C
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
  Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
         G                 C
nganti mati wong loro podo tresnane

(Interlude) F G Em Am
            F G C
            F G Em Am
            Dm G C

  C                Dm
kowe nduwe aku ojo pingin liyane
  G                 C
kowe tresno aku ojo lali janjine
  Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
         G                   C
yo mung gusti sing biso misahake

(Intro) Dm G C

(Chorus)
F       G       Em       Am
wangine kembang sing ono ati
 F         G        C
ojo nganti lali disirami
F       G      Em       Am
wangine tresno sing ono dodo
 F          Dm          G
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

  C                Dm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
  G                 C
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
  Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
         G                 C
nganti mati wong loro podo tresnane

(Outro) F G C



Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku

(Intro) A E F#m
        D E A

  A                Bm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
  E                 A
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
  F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
         E                     A
nganti mati wong loro podo tresnane

(Intro) D E

  A                Bm
kowe nduwe aku ojo pingin liyane
  E                 A
kowe tresno aku ojo lali janjine
  F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
         E                   A
yo mung gusti sing biso misahake

(Intro) Bm E A

(Chorus)
D       E       C#m      F#m
wangine kembang sing ono ati
 D         E        A
ojo nganti lali disirami
D       E      C#m      F#m
wangine tresno sing ono dodo
 D          Bm          E
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

  A                Bm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
  E                 A
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
  F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
         E                 A
nganti mati wong loro podo tresnane

(Interlude) D E C#m F#m
            D E A
            D E C#m F#m
            Bm E A

  A                Bm
kowe nduwe aku ojo pingin liyane
  E                 A
kowe tresno aku ojo lali janjine
  F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
         E                   A
yo mung gusti sing biso misahake

(Intro) Bm E A

(Chorus)
D       E       C#m      F#m
wangine kembang sing ono ati
 D         E        A
ojo nganti lali disirami
D       E      C#m      F#m
wangine tresno sing ono dodo
 D          Bm          E
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

  A                Bm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
  E                 A
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
  F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
         E                 A
nganti mati wong loro podo tresnane

(Outro) D E A
Lihat semua chord Didi Kempot
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: