Kunci Gitar Didi Kempot - Kerajang Tresno



(Intro) C Bm Am G
       C Bm Am G
       C Em A  Dm  G
       E  A  Dm  G

             C
koyo diiris-iris atiku
F     G          C
 moco layang undanganmu..
          A         Dm
jroning batinku keloro loro..
D                G
 ndiko bakal polokromo..

G               C
 koyo di rajang rajang ragaku 
F      G       C
 ngrasaake lelakonmu..
       A        Dm
tanpo aku.. ora ngerteni 
G              C
 eluhku netes ono pipi..

(Chorus)
C       C7           F
 lilo lilo wis tak lilaake..
G              C
 senajan abot sanggane
C        C7          F
 opo wis pancen dudu jodohku
D                   G    G# G G# G
 kudu pisah karo sliramu..

       G     C     C7
nadyan atiku dadi ajur..
F      G         C
 tresnoku ra.. bakal luntur
             A       Dm
wong yen tresno.. ra mesti nduweni..
G                C
 nadyan sumundul ning ati..

(Int.) Em A  Dm  G
       E  A  Dm  G

G               C
 koyo di rajang rajang ragaku 
F      G       C
 ngrasaake lelakonmu..
       A        Dm
tanpo aku.. ora ngerteni 
G              C
 eluhku netes ono pipi..

(Chorus)
C       C7           F
 lilo lilo wis tak lilaake..
G              C
 senajan abot sanggane
C        C7          F
 opo wis pancen dudu jodohku
D                   G    G# G G# G
 kudu pisah karo sliramu..

       G     C     C7
nadyan atiku dadi ajur..
F      G         C
 tresnoku ra.. bakal luntur
             A       Dm
wong yen tresno.. ra mesti nduweni..
G                C
 nadyan sumundul ning ati..

(Outro) Dm Em F G C
        Dm Em F G C



Didi Kempot - Kerajang Tresno

(Intro) G F#m Em D
       G F#m Em D
       G Bm E  Am  D
       B  E  Am  D

             G
koyo diiris-iris atiku
C     D          G
 moco layang undanganmu..
          E         Am
jroning batinku keloro loro..
A                D
 ndiko bakal polokromo..

D               G
 koyo di rajang rajang ragaku 
C      D       G
 ngrasaake lelakonmu..
       E        Am
tanpo aku.. ora ngerteni 
D              G
 eluhku netes ono pipi..

(Chorus)
G       G7           C
 lilo lilo wis tak lilaake..
D              G
 senajan abot sanggane
G        G7          C
 opo wis pancen dudu jodohku
A                   D    D# D D# D
 kudu pisah karo sliramu..

       D     G     G7
nadyan atiku dadi ajur..
C      D         G
 tresnoku ra.. bakal luntur
             E       Am
wong yen tresno.. ra mesti nduweni..
D                G
 nadyan sumundul ning ati..

(Int.) Bm E  Am  D
       B  E  Am  D

D               G
 koyo di rajang rajang ragaku 
C      D       G
 ngrasaake lelakonmu..
       E        Am
tanpo aku.. ora ngerteni 
D              G
 eluhku netes ono pipi..

(Chorus)
G       G7           C
 lilo lilo wis tak lilaake..
D              G
 senajan abot sanggane
G        G7          C
 opo wis pancen dudu jodohku
A                   D    D# D D# D
 kudu pisah karo sliramu..

       D     G     G7
nadyan atiku dadi ajur..
C      D         G
 tresnoku ra.. bakal luntur
             E       Am
wong yen tresno.. ra mesti nduweni..
D                G
 nadyan sumundul ning ati..

(Outro) Am Bm C D G
        Am Bm C D G
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: