Kunci Gitar Didi Kempot - Kelingan



Capo di fret 1

(Intro) Am G Am G
        F G Am..

C               G
 opo kowe uwes ora kelingan
       Am             Em
manise gulo rikolo kasmaran
           F                  G
aku karo kowe.. sing tau ngrasakne
         Am
semene suwene..

C                       G
 kembang tresno wangine asmoro
         Am                    Em
nganti kapan.. tak simpen neng dodo
          F                 G
ora biso ilang.. nganti selawase
           Am
kowe seng tak sayang..

(Chorus)
           C             G
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         Am                       Em
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
           F              G
semene suwene.. semene lawase
        Am
ra ketemu kowe..

           C             G
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         Am                     Em
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
             F               G
aku kangen kowe.. aku seneng kowe
           Am    F G
kangen selawase..

(Int.) Am Am F G

C                       G
 kembang tresno wangine asmoro
         Am                    Em
nganti kapan.. tak simpen neng dodo
          F                 G
ora biso ilang.. nganti selawase
           Am
kowe seng tak sayang..

(Chorus)
           C             G
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         Am                       Em
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
           F              G
semene suwene.. semene lawase
        Am
ra ketemu kowe..

           C             G
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         Am                     Em
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
             F               G
aku kangen kowe.. aku seneng kowe
           Am    F
kangen selawase..

G          C             G
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         Am                       Em
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
           F              G
semene suwene.. semene lawase
          Am    F
ra ketemu kowe..

G          C             G
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         Am                     Em
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
             F               G
aku kangen kowe.. aku seneng kowe
           Am    F G Am
kangen selawase..



Didi Kempot - Kelingan

(Intro) A#m G# A#m G#
        F# G# A#m..

C#              G#
 opo kowe uwes ora kelingan
       A#m            Fm
manise gulo rikolo kasmaran
           F#                 G#
aku karo kowe.. sing tau ngrasakne
         A#m
semene suwene..

C#                      G#
 kembang tresno wangine asmoro
         A#m                   Fm
nganti kapan.. tak simpen neng dodo
          F#                G#
ora biso ilang.. nganti selawase
           A#m
kowe seng tak sayang..

(Chorus)
           C#            G#
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         A#m                      Fm
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
           F#             G#
semene suwene.. semene lawase
        A#m
ra ketemu kowe..

           C#            G#
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         A#m                    Fm
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
             F#              G#
aku kangen kowe.. aku seneng kowe
           A#m   F# G#
kangen selawase..

(Int.) A#m A#m F# G#

C#                      G#
 kembang tresno wangine asmoro
         A#m                   Fm
nganti kapan.. tak simpen neng dodo
          F#                G#
ora biso ilang.. nganti selawase
           A#m
kowe seng tak sayang..

(Chorus)
           C#            G#
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         A#m                      Fm
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
           F#             G#
semene suwene.. semene lawase
        A#m
ra ketemu kowe..

           C#            G#
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         A#m                    Fm
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
             F#              G#
aku kangen kowe.. aku seneng kowe
           A#m   F#
kangen selawase..

G#         C#            G#
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         A#m                      Fm
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
           F#             G#
semene suwene.. semene lawase
          A#m   F#
ra ketemu kowe..

G#         C#            G#
ayang-ayangmu.. nggudo atiku..
         A#m                    Fm
ra biso ilang tak sawang, ono netraku
             F#              G#
aku kangen kowe.. aku seneng kowe
           A#m   F# G# A#m
kangen selawase..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: