Kunci Gitar Didi Kempot - Kangen Ning Ati



Capo di fret 2

(Intro) C  Em  F G C  G

  C               Em
sewengi aku ora biso turu
   F        G      C
klisikan atiku ora karuan..
     A
mung tansah kelingan
         Dm
kelingan marang esemmu
  D      D/F#      G    Dm G
nalikane ketemu sliramu..

  C                 Em
sedino rasane koyo setaun
  F            G           C
rino lan wengi mung tansah ngelamun
    A
wis tak lali lali
      Dm
malah sansoyo kelingan
  G               C
nganti seprene ra biso ilang

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C

(Chorus)
      Em
ayang ayang ayumu
      Am
tak sawang ono ing banyu
       F            G       C
tansah iling naliko ono ing dayu..

  Em
wayah lingsir sore
    Am
naliko kowe ngucapake
     F    Dm           G
janjimu.. ning sragen kepiye..

F    G          C         Am
 kebangeten kok dadi koyo ngene..
Dm     G          C
 tresnamu mung lamis wae..
F    G          C          Am
 kebangeten kok kowe ninggalake..
Dm      G     C
 nyikso aku koyo ngene..

(Int.) C Dm G C
       A Dm G C

  C                 Em
sedino rasane koyo setaun
  F            G           C
rino lan wengi mung tansah ngelamun
    A
wis tak lali lali
      Dm
malah sansoyo kelingan
  G               C
nganti seprene ra biso ilang

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C

(Chorus)
      Em
ayang ayang ayumu
      Am
tak sawang ono ing banyu
       F            G       C
tansah iling naliko ono ing dayu..

  Em
wayah lingsir sore
    Am
naliko kowe ngucapake
     F    Dm           G
janjimu.. ning sragen kepiye..

F    G          C         Am
 kebangeten kok dadi koyo ngene..
Dm     G          C
 tresnamu mung lamis wae..
F    G          C          Am
 kebangeten kok kowe ninggalake..
Dm      G     C
 nyikso aku koyo ngene..



Didi Kempot - Kangen Ning Ati

(Intro) E  G#m  A B E  B

  E               G#m
sewengi aku ora biso turu
   A        B      E
klisikan atiku ora karuan..
     C#
mung tansah kelingan
         F#m
kelingan marang esemmu
  F#     F#/A#     B    F#m B
nalikane ketemu sliramu..

  E                 G#m
sedino rasane koyo setaun
  A            B           E
rino lan wengi mung tansah ngelamun
    C#
wis tak lali lali
      F#m
malah sansoyo kelingan
  B               E
nganti seprene ra biso ilang

(Intro) F#m B E C#m
        F#m B E

(Chorus)
      G#m
ayang ayang ayumu
      C#m
tak sawang ono ing banyu
       A            B       E
tansah iling naliko ono ing dayu..

  G#m
wayah lingsir sore
    C#m
naliko kowe ngucapake
     A    F#m          B
janjimu.. ning sragen kepiye..

A    B          E         C#m
 kebangeten kok dadi koyo ngene..
F#m    B          E
 tresnamu mung lamis wae..
A    B          E          C#m
 kebangeten kok kowe ninggalake..
F#m     B     E
 nyikso aku koyo ngene..

(Int.) E F#m B E
       C# F#m B E

  E                 G#m
sedino rasane koyo setaun
  A            B           E
rino lan wengi mung tansah ngelamun
    C#
wis tak lali lali
      F#m
malah sansoyo kelingan
  B               E
nganti seprene ra biso ilang

(Intro) F#m B E C#m
        F#m B E

(Chorus)
      G#m
ayang ayang ayumu
      C#m
tak sawang ono ing banyu
       A            B       E
tansah iling naliko ono ing dayu..

  G#m
wayah lingsir sore
    C#m
naliko kowe ngucapake
     A    F#m          B
janjimu.. ning sragen kepiye..

A    B          E         C#m
 kebangeten kok dadi koyo ngene..
F#m    B          E
 tresnamu mung lamis wae..
A    B          E          C#m
 kebangeten kok kowe ninggalake..
F#m     B     E
 nyikso aku koyo ngene..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: