Kunci Gitar Didi Kempot - Kancanono Aku



(Intro) C  D  G..

            C              D
sewengi koe teko.. nekani aku..
        G
saiki lungo..
           C                  D
ninggalke aku.. ngilang ngimpiku..
            G
nengndi lungamu..
C         Am               D
 rasane sepi.. neng kene dewe..
      G
sepi uripku..

(Chorus)
            C           D
wes tak turuti.. opo karepmu
             G                Em
uwes tak wenehi.. sing neng ragaku
         Am              D
uwis ojo lungo.. elingo aku
         G
ngancani aku..

           C            D
kowe langitku.. kowe bumiku..
          G           Em
sawangen aku.. ono mripatmu..
           Am                D
tulung ojo lungo.. ninggalke aku
          G
kancanono aku..

            C               D
takono neng aku.. ikhlase tresno..
             G
sing neng nyawaku..
            C             D
takono neng aku.. piye rasane..
      G
sepi uripku..
C          Am             D
 tanpo tresnamu.. tanpo sayangmu
      G
loro uripku..

(Int.) C D G Em Am D G..

(Chorus)
             C             D
(wes tak turuti.. opo karepmu..
             G                Em
uwes tak wenehi.. sing neng ragaku
           Am            D
uwis ojo lungo.. elingo aku..
            G
kancanono aku..)

            C           D
wes tak turuti.. opo karepmu
             G                Em
uwes tak wenehi.. sing neng ragaku
         Am              D
uwis ojo lungo.. elingo aku
         G
ngancani aku..

           C            D
kowe langitku.. kowe bumiku..
          G           Em
sawangen aku.. ono mripatmu..
           Am                D
tulung ojo lungo.. ninggalke aku
          G
kancanono aku..

(Outro) C D G
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: