Kunci Gitar Didi Kempot - Janji Palsu



Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am
        Dm G C
        F G Em Am
        F G C  G

   C                   Am
kuping iki durung sudo rungu
        F         G          C
isih krungu malah.. tekan atiku
  Dm        C      Am
naliko kowe ngucapake..
    D               G
tresnamu ning ngarepku..

        C               Am
ning nyatane kabeh kuwi palsu
       F              G      C
wis ra podo sing kok ucap ke ning aku
 Dm           G     C        Am
awakku nganti kuru amargo janjimu
  Dm    G     C         G
kabeh kuwi janji palsu..

(Chorus)
             C        F      C
yen kowe tresno ning opo nglarani aku
           C         D     G
yen kowe setio ning opo ngapusi aku..
           C          F       C
yen kowe seneng ning opo lali janjimu
           C         D         G
yen kowe temen ning opo ninggalke aku..

F                  C        Am
tak enteni, ning kene ora teko..
  Dm      G            C     G
lungo ninggal lali keluargo..

(Int.) C  Em  F G C
       Dm G Em Am
       F G C  G

       C                Am
ning nyatane kabeh kuwi palsu
       F              G      C
wis ra podo sing kok ucap ke ning aku
 Dm           G     C        Am
awakku nganti kuru amargo janjimu
  Dm    G     C         G
kabeh kuwi janji palsu..

(Chorus)
             C        F      C
yen kowe tresno ning opo nglarani aku
           C         D     G
yen kowe setio ning opo ngapusi aku..
           C          F       C
yen kowe seneng ning opo lali janjimu
           C         D         G
yen kowe temen ning opo ninggalke aku..

F                  C        Am
tak enteni, ning kene ora teko..
  Dm      G            C
lungo ninggal lali keluargo..
F                  C        Am
tak enteni, ning kene ora teko..
  Dm      G            C     G
lungo ninggal lali keluargo..

(Outro) F  C Am Dm G C



Didi Kempot - Janji Palsu

(Intro) G A F#m Bm
        Em A D
        G A F#m Bm
        G A D  A

   D                   Bm
kuping iki durung sudo rungu
        G         A          D
isih krungu malah.. tekan atiku
  Em        D      Bm
naliko kowe ngucapake..
    E               A
tresnamu ning ngarepku..

        D               Bm
ning nyatane kabeh kuwi palsu
       G              A      D
wis ra podo sing kok ucap ke ning aku
 Em           A     D        Bm
awakku nganti kuru amargo janjimu
  Em    A     D         A
kabeh kuwi janji palsu..

(Chorus)
             D        G      D
yen kowe tresno ning opo nglarani aku
           D         E     A
yen kowe setio ning opo ngapusi aku..
           D          G       D
yen kowe seneng ning opo lali janjimu
           D         E         A
yen kowe temen ning opo ninggalke aku..

G                  D        Bm
tak enteni, ning kene ora teko..
  Em      A            D     A
lungo ninggal lali keluargo..

(Int.) D  F#m  G A D
       Em A F#m Bm
       G A D  A

       D                Bm
ning nyatane kabeh kuwi palsu
       G              A      D
wis ra podo sing kok ucap ke ning aku
 Em           A     D        Bm
awakku nganti kuru amargo janjimu
  Em    A     D         A
kabeh kuwi janji palsu..

(Chorus)
             D        G      D
yen kowe tresno ning opo nglarani aku
           D         E     A
yen kowe setio ning opo ngapusi aku..
           D          G       D
yen kowe seneng ning opo lali janjimu
           D         E         A
yen kowe temen ning opo ninggalke aku..

G                  D        Bm
tak enteni, ning kene ora teko..
  Em      A            D
lungo ninggal lali keluargo..
G                  D        Bm
tak enteni, ning kene ora teko..
  Em      A            D     A
lungo ninggal lali keluargo..

(Outro) G  D Bm Em A D
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: