Kunci Gitar Didi Kempot - Ikhlas



Capo di fret 3

(Intro) Am Dm Am..
        A Dm E Am E

    Am                 Dm
trimo mundur.. timbang loro ati
     E                 Am
tak oyak'o.. wong kono wis lali..
A               Dm
pancen wis nasibku ini..
       E                Am       E
nandur becik tukule kok dilarani..

      Am             Dm
trimo ngalah aku wis ra betah..
      E                  Am
tak tangisono malah mung gawe susah..
A             Dm
karepe wis ngajak pisah..
     E                Am
karo aku wis ra karep omah-omah

(Intro) Dm C E Am..
        F G Am..

(Chorus)
Dm                Am
nangis aku isin senajan loro ing batin
E                    Am
aku lilo pisah kanti lahir batin..

(Intro) Dm E Am

    Dm
tresno sing ngrembuyung
  Am
saiki wis dadi garing
 E                     Am        E
aku lilo pisah kanti lahir batin..

    Am                 Dm
trimo mundur.. timbang loro ati
     E                 Am
tak oyak'o.. wong kono wis lali..
A               Dm
pancen wis nasibku ini..
       E                Am       E
nandur becik tukule kok dilarani..

      Am             Dm
trimo ngalah aku wis ra betah..
      E                  Am
tak tangisono malah mung gawe susah..
A             Dm
karepe wis ngajak pisah..
     E                Am
karo aku wis ra karep omah-omah

(Intro) Dm C E Am..
        F G Am..

(Chorus)
Dm                Am
nangis aku isin senajan loro ing batin
E                    Am
aku lilo pisah kanti lahir batin..

(Intro) Dm E Am

    Dm
tresno sing ngrembuyung
  Am
saiki wis dadi garing
 E                     Am
aku lilo pisah kanti lahir batin..
    E                 Am
aku lilo pisah kanti lahir batin..



Didi Kempot - Ikhlas

(Intro) Cm Fm Cm..
        C Fm G Cm G

    Cm                 Fm
trimo mundur.. timbang loro ati
     G                 Cm
tak oyak'o.. wong kono wis lali..
C               Fm
pancen wis nasibku ini..
       G                Cm       G
nandur becik tukule kok dilarani..

      Cm             Fm
trimo ngalah aku wis ra betah..
      G                  Cm
tak tangisono malah mung gawe susah..
C             Fm
karepe wis ngajak pisah..
     G                Cm
karo aku wis ra karep omah-omah

(Intro) Fm D# G Cm..
        G# A# Cm..

(Chorus)
Fm                Cm
nangis aku isin senajan loro ing batin
G                    Cm
aku lilo pisah kanti lahir batin..

(Intro) Fm G Cm

    Fm
tresno sing ngrembuyung
  Cm
saiki wis dadi garing
 G                     Cm        G
aku lilo pisah kanti lahir batin..

    Cm                 Fm
trimo mundur.. timbang loro ati
     G                 Cm
tak oyak'o.. wong kono wis lali..
C               Fm
pancen wis nasibku ini..
       G                Cm       G
nandur becik tukule kok dilarani..

      Cm             Fm
trimo ngalah aku wis ra betah..
      G                  Cm
tak tangisono malah mung gawe susah..
C             Fm
karepe wis ngajak pisah..
     G                Cm
karo aku wis ra karep omah-omah

(Intro) Fm D# G Cm..
        G# A# Cm..

(Chorus)
Fm                Cm
nangis aku isin senajan loro ing batin
G                    Cm
aku lilo pisah kanti lahir batin..

(Intro) Fm G Cm

    Fm
tresno sing ngrembuyung
  Cm
saiki wis dadi garing
 G                     Cm
aku lilo pisah kanti lahir batin..
    G                 Cm
aku lilo pisah kanti lahir batin..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: